Lifestyle

Voorbereiden op Black Friday: 5x tips!

Voorbereiden op Black Friday 5x tips
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

We zitten er al middenin: de aankondigingen van de Black Friday kortingen. De kans is dan ook groot dat je hier al vele mailtjes over hebt ontvangen. Dat is dan ook niet gek, want aankomende vrijdag 26 november is het zover. Echter bieden veel winkels en webshops Black Friday kortingen aan voor een langere tijd, waardoor je niet alleen op de dag zelf de beste deals kunt scoren, maar ook al eerder. Maar hoe kun je jezelf nou goed voorbereiden op deze periode vol kortingen? In dit artikel zetten wij wat handige tips op een rij!

Wat heb je nodig?

Zijn er een aantal producten die je graag zou willen hebben? Of het nu kleding, elektronica of games zijn: Black Friday biedt kortingen voor allerlei producten. Daarom is het handig om vooraf goed te bedenken wat je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe trui, een tablet of een goed ruikend parfum zoekt: denk hier goed over na. Schrijf desnoods op een lijstje wat je graag zou willen hebben. Black Friday kan dan namelijk hét moment zijn om dit te kopen, aangezien je van flinke kortingen kunt profiteren. Zodra je een lijstje hebt gemaakt van wat je allemaal wilt kopen, kun je meer specifiek op zoek gaan. Wat je de komende dagen zeker in de gaten kunt houden, is Black Friday bij Zalando. Zij hebben een enorm groot aanbod aan producten en wie weet zit er wel een mooie aanbieding voor jou tussen!

Volg winkels op social media

Wat je ook zeker kunt doen ter voorbereiding, is het volgen van je favoriete winkels op social media. Winkels delen namelijk graag hun aanbiedingen en dat is voor jou natuurlijk goed om te weten. Door meerdere winkels te volgen, kun je erachter komen wie welke korting aanbiedt. Daarnaast kun je op deze manier alvast inspiratie opdoen voor leuke producten. Wie weet kom je wel iets moois tegen dat je graag met Black Friday wilt kopen.

Schrijf je in voor nieuwsbrieven

Veel winkels en webshops werken met nieuwsbrieven. Het is goed om jezelf hierop in te schrijven voor Black Friday. Middels deze nieuwsbrieven word je namelijk vaak op de hoogte gesteld van de Black Friday deals. En dat is voor jou goed om te weten, zeker als het gaat om je favoriete winkels. Op deze manier kun je dus snel achter de beste deals komen en kun je op zoek gaan naar jouw favoriete producten.

Maak alvast accounts aan

Maak alvast accounts aan

Wat handig kan zijn om te doen, is om vooraf al accounts aan te maken op verschillende websites. Doe dit bijvoorbeeld bij websites waar je denkt wat te gaan kopen met Black Friday. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan websites van grote winkels. Waarom het handig is om op voorhand al accounts aan te maken? Omdat je hierdoor makkelijker een aankoop kunt afronden. Je gegevens worden namelijk automatisch al ingevuld, waardoor je binnen no time kunt afrekenen. En dat kan nog wel eens een voordeel zijn tijdens Black Friday. Je wilt tenslotte niet dat jij straks een deal misloopt omdat je te lang bezig bent om alles in te vullen.

Wees er snel bij

Sommige Black Friday deals zijn spectaculair, waardoor veel mensen van deze deal willen profiteren. Daarom is het belangrijk om er op tijd bij te zijn. Bij Black Friday geldt vaak op=op en het zou tenslotte zonde zijn als je een deal misloopt omdat het uitverkocht is. Zorg er dus voor dat je niet te lang wacht met het bestellen van een product dat je graag wilt hebben. Je kunt er maar beter vroeg bij zijn, zodat je ervan verzekerd bent dat jij het product kan kopen. Kijk dus goed wanneer de winkel waar je fan van bent begint met de Black Friday kortingen, zodat jij direct jouw aankoop kunt doen.

Aangezien Black Friday al bijna zover is, is het handig om nu al te beginnen met de voorbereiding. Of je nu herenkleding zoekt of een toffe nieuwe game: deze periode vol kortingen kan jou veel geld besparen. Deze tips kunnen je helpen bij de voorbereiding op Black Friday. Een goede voorbereiding is het halve werk en wie weet levert jou dat wel heerlijke koopjes op!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like