Baarden

Vrijdagmiddag, tijd voor een aantal baardvideo’s

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Vrijdag is de minst productieve dag, dat weten we denk ik allemaal wel. Dus vandaar dat we jullie wat video’s geven om de dag goed door te komen. Hieronder volgen enkele filmpjes van creatieve baarddragers die hun persoonlijke vacht ultiem hebben benut.

Mocht je vandaag echt niets te doen hebben, dan kan je misshien het idee van deze man uitvoeren, hij heeft namelijk 2.747 tandenstokers in zijn baard gestopt. Veel heb je er niet aan en je lijkt net een egel, maar ach daar maakt die zich vast niet druk om. We geven wel een tip: Niet knuffelen!

Het mag dan pas/al maart zijn maar als je soms naar buiten kijkt of het voelt dan kan je iedereen nog wijs maken dat het kerst is. Deze man is dan alvast goed voorbereid, hij heeft zijn baard omgetoverd tot een ware kerstboom. Mocht je dus dit jaar geen geld hebben voor een echte boom, ga op je kop staan en bezorg je eigen kerstboom.

http://youtu.be/ASEliRcfcCo

Haar en vuur staat niet bekend als een ideale combinatie. Deze man weet de twee echter probleemloos te combineren, terwijl hij tegelijkertijd ook nog eens een dansje opvoert. Daarnaast is het ook handig als je een romantisch diner voor twee bij kaarslicht wilt hebben, de kaarsen heb je altijd bij je!

De een houdt ervan de ander vind het niets. Wij houden er wel van, lekker door de baard kroelen, het heeft een heerlijke ontspannende werking. Neem dus een voorbeeld aan deze man, leun achterover in je stoel en maak de vrijdag middag vol met lekker ontspannen in je baard kroelen.

Eigenlijk gaat dit filmpje over een reis van een man over ongeveer de hele wereld, maar wij werden maar nieuwsgierig naar een ding, hoe ver zal zijn baard groeien en wij moeten zeggen, hij groeit goed. Daarnaast is het natuurlijk een mooie verfilming van zijn reis, time-lapse video’s werken altijd…

http://youtu.be/gAGIfDluvK8

Dit durven wij niet echt aan, bang dat de baard los laat. Maar toch respect voor deze man.

Je houdt van vogels of je vind ze verschrikkelijk, maar zo’n parkiet als deze willen we allemaal wel. Just lean back en laat je baard in model brengen door je eigen parkiet.

Wij hebben al een hoop baarden gezien maar wat deze man met zijn baard heeft gedaan daar staan wij toch wel even van te kijken… Dat dit mogelijk is. Zo zie je maar weer van alles kan je een mode item maken voor op de catwalk.

Kijk hier voor manieren om je baard op pijl te houden

BRON vice.com

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like