Geen categorie

Wat vrouwen echt willen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De afgelopen jaren is de baard flink in opmars gekomen. Overal waar je kijkt zie je wel baarden. Van 3 dagen baardjes tot echt baarden van een goede tientallen centimeters. Wij zijn daar natuurlijk heel blij mee. Want zeg nu zelf, bij 95% van de mannen staat een baard 100 keer beter dan gladgeschoren. Al heb je altijd mannen die er geen kunnen groeien. Moeten we die wel mannen noemen? Naja dat is een andere discussie.

Nu zijn we natuurlijk niet alleen maar met mannen op deze wereld maar loopt ook het andere geslacht nog rond, vrouwen. En hoewel dit blog voor mannen met baarden is hebben we natuurlijk ook genoeg vrouwelijke bezoekers. Nu is er laatst een onderzoek geweest door Ladbrokes Casino en daaruit is gebleken dat lang niet alle vrouwen gelukkiger worden van een baard. Wij kunnen dit niet voorstellen maar goed het zal zo.

Maar 1 op de 7 vrouwen vindt baarden aantrekkelijk (dan hebben ze vast alleen nog maar onverzorgde baarden gezien) en bijna de helft heeft liever een glad gezicht. Uit het onderzoek van Ladbrokes kwamen nog meer opmerkelijke feiten naar voren.

• 1 op de 5 (19.80%) ziet graageen verzorgde man, zelfs mannen die hun wenkbrauwen waxen
• 1 op de 7 zijn fanatieke fans baard
• Bijna de helft (43%) zei dat ze liever een man van nature glad zien
• Terwijl meer dan één op de tien (12%) de voorkeur geeft aan hun harige mannen
• Een derde van de vrouwen (30,6%) wilt dat er man er uit ziet als een Don Draper-achtige man (Mad Men), dus een mooi pak, goede schoenen en verzorgd.
• Bijna 1 op 5 (17%) van de vrouwen houdt van de als de metroseksueel
• Een op de 10 (8%) geeft de voorkeur aan een hipster (we haten dat woord) dus met een baard en vintage kleding

Vrouwen vinden baarden gokken wij aantrekkelijk om dat het iets mannelijks uitstraalt en ook een stukje macht. Maar zoals we al eerder zeiden 95% van de mannen zien er beter uit met baard, helaas zijn er nog steeds mannen waarbij een baard echt niet staat. Sorry! Gelukkig kan je tegenwoordig met alle barbershops ook een goed kapsel krijgen waardoor je er met of zonder baard gewoon nog steeds goed uit ziet. Want daar draait het uiteindelijk om waar vrouwen denken wij op vallen. Mannen die er gewoon verzorgd uit zien.

Wij denken dat alle vrouwen baarden wel kunnen waarderen, mits ze verzorgd zijn. Maar zoals het vaker is en vooral in deze maatschappij. Als er van iets een overvloed komt dan wordt het minder aantrekkelijk en gaan mensen het standaard vinden. Gelukkig is er nog steeds een grote (verstandige) groep vrouwen die nog steeds van een baard houden.

Infographic (NL)

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like