Geen categorie

Weet je wie cool zijn? Mannen met baarden!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Iedereen kent het wel, je loopt over straat met je vriendin en je ziet daar een jongen jullie tegemoet lopen waarvan je denkt: ‘die doet sowieso niet aan rugby, die zit op ballet’. Je kijkt je vriendin aan en gelukkig zie je dat zij volledig langs die jongen heen kijkt, ze ziet hem niet eens staan. Er is niets mis met ballet hoor, maar kom op wat moet je met dat blote billen gezicht? De Zwitsal wangetjes van deze jongen vallen in het teniet bij jouw stoere, mannelijke en verzorgde baard. Je loopt trots door en terwijl je door loopt strijk je nog eens trots met je handen door je baard.

De baard heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling meegemaakt. De baard heeft zich net zo snel ontwikkeld als Whatsapp, Tinder en Roy Donders. Een paar jaar geleden zag je er mét een baard onverzorgd uit en werd je direct geweigerd wanneer jij met deze gezichtsbeharing op een sollicitatiegesprek tevoorschijn kwam. Inmiddels is een baard een mode-item geworden waar Pharrell Williams jaloers op zou zijn. Wie het het ooit gedacht dat zelfs televisiepresentatoren van de publieke oproep op televisie mogen verschijnen met een nonchalant baardje? Wij mannen mogen weer trots zijn op onze mannelijkheid. Wij mannen mogen onze ware aard weer laten zien en ons onderscheiden met een goede, volle, verzorgde baard.

Essentieel om de aandacht te trekken en te houden met jouw baard is de verzorging van dit harige fenomeen. Een baard is meer dan twee maanden niet scheren. Een baard is je visitekaartje, een baard is jouw openingszin en een baard kan het verschil zijn tussen je rechterhand of een mooie dame. De gedachte dat je na een wilde nacht wakker gemaakt wordt door die prachtige dame die zachtjes met haar handen door jouw baard kroelt is toch veel prettiger dan wanneer je alleen wakker wordt en je je zorgen baart of je ooit nog naast een vrouw wakker zult worden.

Wij moeten met zijn allen vechten voor de baard en zorgen dat het niet alleen een trend en een rage is maar dat er nog een lang leven beschoren is voor de baard. Laat je baard staan, verzorg het goed en deel jouw baardverhalen met andere baarddragers en vooral met niet baarddragers.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like