Geen categorie

Weet jij wel wat je op je gezicht smeert ?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Dagcrème, aftershave, eau de toilette, balm of olie. Zomaar een greep uit de dagelijkse producten die wij mannen gebruiken. Douche gel, shampoo, facescrubs, conditioner ga zo maar door. Eigenlijk is het te gek voor woorden. Weet jij eigelijk wel wat je allemaal op je gezicht smeert?  De Baard Guru legt het uit..

Dat mannen in dit nieuwe tijdperk zich meer bezighouden met hun uiterlijk voorkomen en vooral de verzorging daarvan weten we jullie wel, maar je kunt ook te ver gaan.

Schilferige hoofdhuid ? Rode vlekken in je gezicht? Jeuk aan je zak ? Ze hebben overal wel iets voor bedacht. Het gemiddelde verzorgings product zit flink vol gepropt met conserveermiddelen, kleurstoffen, siliconen en rare E-nummers. In je eten, drinken maar dus ook op je lijf, niet een hele fijne gedachte. Hoe denken jullie erover en wat voor producten gebruiken jullie dagelijks voor je baard ?

Wist je dat bijvoorbeeld de LUSH een all natural beardcare lijn heeft ? Of dat micro balletjes uit scrubs de oceanen vervuilen omdat ze niet gefilterd kunnen worden?

Bij de meeste mannen word een gevoelige huid veroorzaakt door overmatig gebruik van dagcrème, uitdroging door alcohol of gebrek aan vitamine.

Zelf heb ik gemerkt dat er veel baard mannen zijn met rode vlekken op de huid onder de baardharen. Dit is te voorkomen door je gezicht niet te heet te wassen en het gebruik van een baardolie.

Als je vragen hebt over een product of het opzetten van een beardcare  pakket kijk dan op Mansly.nl of raadpleeg De Baard Guru.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like