Geen categorie

Welke baard past er precies bij jouw gezicht?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Ga je voor het trendy 3-dagen baardje, een kleine sik of een meer opvallende baardstijl? Door het spelen met verschillende baardstijlen creëer je steeds weer een ander imago. Bij gezichtstyling draait het allemaal om de uitstraling. Wil je een ingetogen, ondernemende, of business-like look? DEBAARD.NL geeft tips welke gelaatstrekken je het beste kan accentueren voor welke look. Er zijn zoveel soorten baarde, bekijk hieronder elke bij jouw gezicht past. Als je weet welke baard bij jou past moet je daar nog de juiste trimmer bij hebben.

Lang gezicht

Om het gezicht minder lang te maken focus je met je baardstijl op de zijkanten van het gezicht in plaats van op het gebied rondom je kin. Ga voor een baard die vanaf de bakkebaarden en wangen wordt ingevuld en laat het iets korter op de kin. Tip van ons: “Bij een lang gezicht past een drie dagen baardje of een mooie volle sik het beste. Die “breken” namelijk op de juiste plekken in je gezicht en geven je gezicht net iets meer breedte.”

Rond gezicht
Een rond gezicht heeft iets meer hoekigheid nodig om het gezicht minder rond te laten lijken. Leid de aandacht af naar je kin en ga voor wat langer baardhaar op de kin, dit zal een wat hoekiger aanzien geven. Tip van ons: “Bij een rond gezicht is de “P.Diddy sik” het mooiste, deze is dus niet connected met de zijkanten. Je hebt dan een mooie getrimde snor en getrimd vlak over je kin.”

Ovaal gezicht
Dit is de beste gezichtsvorm die je maar kunt hebben, wantdaarmee kun je vrijwel iedere baardstijl dragen. Experimenteer, probeer en verander zo vaak mogelijk van stijl. Jij hebt de ideale gezichtsvorm en kan iedere baardstijl hebben. Tip van ons: “Go crazy, because you can have it all!”

Vierkant gezicht
Om het gezicht optisch langer te maken focus je met je baardstijl op het gebied rondom de kin. Concentreer je op een baard met of zonder snor en/of bakkebaarden. Vermijd volle baarden, want hiermee benadruk je juist je hoekige gezicht. Tip van ons: “Een mooie getrimde en uitgedunde snor staat geweldig. Je moet hier wel lef voor hebben. Een baard is ook een optie, maar trim dan de zijkanten iets korter dan de rest, hierdoor krijgt je baard een iets spitsere vorm. Dit breekt het geheel en maakt het minder grof.”

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like