Geen categorie

Welke baardborstel past er nu bij jou

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Om je baard in topcondite te houden kan je verschillende producten gebruiken, denk aan bijvoorbeeld baardolie en baardzeep. Maar je baard moet ook goed in model blijven en daarvoor kan je een kam of borstel gebruiken. Maar welke past er nu bij jou baard? In dit artikel geven we 3 voorbeelden van baardborstels.

Het blijft lastig zeggen welke borstel nu goed voor jou is, sommige hebben liever een houten terwijl andere graag voor een plastic versie gaan. Elke baard reageert anders op een borstel. Op www.debaardshop.nl bieden wij op dit moment drie baardborstels aan, we hebben borstels van OAk Beard Care, Apotheycary87 en Taylor of Old Bondstreet.

Oak Baardborstel

Oak Baardborstel

De Oak Baardborstel houdt de baard in vorm, verzacht het en verwijdert losse haren en roos. Door het grote handvat, gemaakt van geolied eikenhout, ligt de borstel comfortabel in de hand, zodat deze gemakkelijk zijn weg vindt door de dikke baard. Verschillende lengte haren gemaakt van wilde-zwijnen-haren met extra grote gaten tussen de borstelharen waardoor het baardhaar optimaal “gepakt” wordt. Regelmatig borstelen vitaliseert de huid, stimuleert de talg productie en voorkomt een droge baard.

Taylor of Old Bondstreet

Taylor-of-Old-Bondstreet-Herenkam-Ivoor

Taylor of Old Bondstreet Herenkam Ivoor (S) Met de hand gemaakte Imitatie ivoor kam van Taylor of Old Bond Street. 12,5cm.

Apothecary87 Baardborstel

apothecary87-barber-comb

Met de Apothecary87 Baardborstel hou Hou je baard en kapsel in stijl.

Een baardborstel zorgt ervoor dat je baard niet een wild beest wordt. Je kan hem in toom houden door dagelijks te kammen. Hierdoor gaat je baard zich ook vormen. Gebruik dagelijks de baardborstel en je baard blijft in topconditie. Je kan de baardborstel met meerdere producten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan baardolie of baardwax.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like