Baarden Lifestyle

Win: Big Red Beard Combs Baardolie en baardborstel

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Gisteren hebben we geen artikel geplaatst omdat we druk bezig waren met een mooi winactie voor jullie en vandaag is het zover. Win: Big Red Beard Combs Baardolie en baardborstel. Je maakt kans op een mooi setje van Big Red Beard Combs. Het setje bestaat uit een baardborstel en twee flesjes baardolie.

Wil jij je baard goed verzorgen? Dan heb je een goede baardborstel nodig maar ook baardolie is belangrijk. Gebruik het om je baard te verzorgen maar ook de huid eronder. Met de baardborstel breng je je baard mooi in model. Nu hebben wij voor jullie het perfecte setje mogen samen stellen samen met Big Red Beard Combs. Twee flesjes baardolie en een baardborstel.

Wat kun je winnen?

Het pakket bestaat uit twee flesjes baardolie en een baardborstel.

Big Red Beard Oil – Factory

Big Red Beard Oil – Noble

Big Red No.7 – Cherry

Wil jij voortaan met een verzorgde baard de straat op? Doe dan mee met deze winactie en win een mooi setje van Big Red Beard Combs.

Winnen

Hoe maak je kans op de Big Red Beard Combs Baardolie en baardborstel?

Stap 1 en 2 zijn vrijwillig. Het zal fijn zijn als jullie ons en Big Red Beard Combs steunen. Maar wil je echt winnen dan moet je stap 3 wel doen.

1. Like DEBAARD.NL op Facebook.

2. Like Big Red Beard Combs op Facebook.

3. Laat ons door middel van een comment weten waarom jij dit prachtige setje van Big Red Beard Combs wilt winnen. Je mag mee doen op Facebook, Twitter, Instagram of een reactie hieronder achter laten.

De winactie duurt tot en met zondag 11 mei, op zondag 11 mei wordt de winnaar in dit artikel bekend gemaakt.

De winnaar van deze actie is geworden: Ronald Lommers. Gefeliciteerd! Verder bedanken we iedereen die mee heeft gedaan met de actie.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like