Geen categorie

Win: een Braun scheermachine bij esquire

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Mooie win actie bij esquire.

Braun presenteert het neusje van de zalm op scheergebied: de Series 5. Elektrisch scheren biedt ineens allerlei onverwachte voordelen.

Scheren, dat gebeurde bij voorkeur met een scherp mesje en veel scheerschuim. Lekker mannelijk. De elektrische shaver werd altijd een beetje gezien als het schele neefje, dat niet hetzelfde gladde resultaat kon bieden als een mesje. Maar die tijd lijkt voorgoed voorbij te zijn. Sterker nog, opeens blijkt elektrisch scheren allerlei onverwachte voordelen te bieden.

Allereerst is het bijzonder efficiënt: je bent niet langer afhankelijk van badkamer en scheerschuim – een elektrische scheerapparaat is in de meeste gevallen zelfs speciaal ontwikkeld om droog te scheren. Bovendien is er voor een glad resultaat van jou kant weinig kunde en aandacht vereist. Erg fijn op een slaperige ochtend: je volgt simpelweg de contouren van het gezicht en de hals. En mocht je uitschieten, heb je niet direct een bloedende wond in je aangezicht. Ontsierende pleisters zijn passé.

Braun presenteert het neusje van de zalm op elektrisch scheergebied, de Series 5. Doordat de drukpunten van het scheerapparaat nauwkeurig worden gereguleerd, bieden de bewegende scheerkoppen het apparaat een hoge mate van precisie. Deze technologie – aangevuld met een oscillerende trimmer – zorgt ervoor dat ook de platliggende haartjes, die in de nek en op de kin glad worden afgeschoren. Het nieuwe motortje biedt twintig procent meer kracht dan het vorige model en dertig procent meer energie. Dat betekent dat je 45 minuten kunt scheren na 1 uur opladen.

De vier nieuwe scheerapparaten zijn met water afspoelbaar. Model 5040 wet & dry is zelfs speciaal bedoeld om onder de douche te gebruiken, eventueel met scheerschuim. De modellen 5070cc en 5090cc worden geleverd met compleet vernieuwde 3-traps Intelligent Clean & Renew Stations, die werken met een op alcohol gebaseerd reinigingssysteem. Topmodel 5090cc biedt zelfs een overtreffende trap, een 4-traps Intelligent Clean&Renew Station, dat automatisch het juiste reinigingsprogramma kiest.

Esquire geeft drie Braun series 5 5090 CC, ter waarde 289 euro.

Deze actie loopt tot 17 december 2012. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Deelnemers worden automatisch lid van Esquire’s nieuwsbrief.

BRON Esquire

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like