Winactie

Win: Mooi verzorgingssetje voor je baard van Dr K t.w.v. 25.25 euro

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

We hebben nu de Dr K Beard Tonic van een review voorzien en de Dr k Beardsoap. Nu dachten wij waarom gaan we deze producten niet gewoon samenvoegen en weggeven aan onze volgers. Daarom vandaag maak je kans op een Mooi verzorgingssetje voor je baard van Dr K t.w.v. 25.25 euro.

Wat voor een baard je nu ook hebt, van enorm tot 3 dagen, je baard heeft verzorging nodig. Je wilt dat de baard lekker zacht blijft en lekker ruikt. Daarnaast zorgen de producten ervoor dat de huid onder de baard ook verzorgd wordt.

Je voorkomt een droge huid. Bij regelmatig gebruik, maakt deze zeer voedende olie de baard zacht en gezond. Ruikt ook erg lekker – dankzij de toevoeging van een subtiele mix van rozemarijn, pepermunt en Lavender etherische oliën.

Voor het beste resultaat, een paar druppels 1-2 keer per dag, in masseren over de gehele baard en de huid eronder.

De beide producten van Dr K bieden uitstekende verzorging voor de baard dankzij de ingredienten die ervoor worden gebruikt. Denk hierbij aan Abrikozenpittenolie: Een zeer milde natuurlijke olie. Koud geperst en geraffineerd uit de gedroogde pitten van de abrikoos,deze olie is bekend om zijn vermogen om in de huid te trekken zonder dat er een vettig gevoel achterblijft. Rijk aan essentiële vetzuren (oliezuur, linolzuur), deze olie is ook rijk aan vitamine A en C.

De uitstekende verzachtende enhydraterende eigenschappen zijn zeer geschikt voor zowel gezicht en haar.

Jojoba olie: Deze olie wordt verkregen uit de jojoba plant, een vaste plant uit Mexico en delen van de VS (Arizona,Californië). Deze olie wordt veel gebruikt voor huid-en haarverzorging, hoofdzakelijk vanwege de gelijkenis met die vanmenselijke talg (natuurlijk uitgescheiden door de talgklieren aanwezig onder het huidoppervlak).

Wil jij voortaan met een verzorgde baard de straat op door het mooi verzorgingssetje van Dr K t.w.v. 25.25 euro? Lees dan snel verder hoe je ‘m kunt winnen.

Winnen

Hoe maak je kans op het BEARD CARE SET van Dr K t.w.v. 25.25 euro?

1. Like DEBAARD.NL op Facebook.

2. Like Dr K Soap Company op Facebook.

3. Laat ons hieronder door middel van een comment weten waarom jij de BEARD CARE SET van Dr K Soap Company wil winnen.

De winactie duurt tot en met dinsdag 25 februari, op woensdag 26 februari wordt de winnaar in dit artikel bekend gemaakt.

Winnaars

De winactie voor de “Win: Mooi verzorgingssetje voor je baard van Dr K t.w.v. 25.25 euro”  is voorbij. De gelukkige winnaar zijn: Wesley Welle. Gefeliciteerd met je prijs.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like