Geen categorie

Zó wordt je onweerstaanbaar voor vrouwen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Laten we eerlijk zijn, we denken allemaal wel eens na over tactieken om meer succes te hebben bij het vrouwelijk geslacht. Zelfs mannen die al flink wat aandacht van vrouwen krijgen zijn hier mee bezig. Zo werkt de menselijke natuur nu eenmaal, we willen altijd meer. Maar slechts weinig mannen weten wat ze moeten doen om echt succesvoller te worden. Daarom hebben we een lijst voor je samengesteld met de beste tips om onweerstaanbaar te worden voor vrouwen.

1 – Wees zelfverzekerd
Iedereen weet dat vrouwen houden van zelfverzekerde mannen. Maar hoe straal je zelfvertrouwen eigenlijk uit? Met lichtelijk verwaand gedrag kom je al een heel eind! Volgens Amerikaans onderzoek worden bescheiden mannen gezien als minder zelfverzekerd, zwak en daardoor minder aantrekkelijk.

2 – Kleed je goed
Het duurt slechts 13 milliseconden om te bepalen of je iemand aantrekkelijk vindt of niet. Het is daarom van groot belang dat je altijd goed gekleed bent. Een onderzoek van de Universiteit van Texas heeft aangetoond dat blauwe overhemden die strak om de biceps zitten maar los bij de middel het meest aantrekkelijke kledingstuk is dat mannen kunnen dragen.

3 – Laat je baard staan
Een onderzoek van de Universiteit van New South Wales laat zien dat vrouwen mannen met baarden een stuk aantrekkelijker vinden dan mannen zonder gezichtsbeharing. Vrouwen houden, volgens dit onderzoek, vooral van de 10-dagen baard en zien mannen met gezichtsbeharing niet alleen als sexier, maar ook als betere vaders.

4 – Krijg een goede baan
Om goed in de smaak te vallen bij vrouwen gaat het natuurlijk niet alleen om het uiterlijk. Het is ook belangrijk dat je een goede en vooral sexy job hebt. Een recente Nederlandse enquête laat zien dat goed betaalde banen zoals dokter en piloot het goed doen terwijl jobs zoals croupier en barman minder populair zijn.

5 – Wees avontuurlijk
Het is geen verassing dat vrouwen op avontuurlijke mannen vallen. Maar je wist waarschijnlijk niet dat door samen avontuurlijke activiteiten te ondernemen je er voor kunt zorgen dat ze voor je valt. Dit komt doordat spannende belevenissen, zoals rotsklimmen of een ritje in de achtbaan, adrenaline aanmaken dat er voor zorgt dat jullie je meer verbonden met elkaar voelen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like