Geen categorie

Zoektocht naar de perfecte baardolie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De mensen die mij een beetje kennen weten dat als ik iets niet kan vinden op de markt ik het zelf ga maken. Zo was ik ook opzoek naar de perfecte baardolie en ik kan je vertellen, die bestaat niet… Wat ik wel heb gevonden was de vraag naar een veelzijdige en ambachtelijke olie met een sterke identiteit. In dit hoofdstuk wilde ik herinneringen uit mijn jeugd met jullie delen.

Zo is er een olie ontstaan die mij terug brengt naar de keuken van mijn oma die de meest geweldige appelflappen kon bakken. Mijn lieve moeder kon er ook wat van, haar Aziatische kookkunsten, en dan vooral de Indonesische en Indiase gerechten, hebben bij mij een blijvende indruk achtergelaten. De kruiden en specerijen die ze gebruikte in haar gerechten zorgde in combinatie met veel liefde voor heerlijke creaties. Misschien wel de mooiste periode uit mijn leven waren mijn studenten jaren met veel feestjes, vrienden en gezelligheid. Een tijd waarin ik mijn beste vrienden heb leren kennen en een eigen identiteit heb kunnen ontwikkelen.

Maar wat is er nou echt zo bijzonder aan mijn baardolie?

Het is een ambachtelijke olie zonder toegevoegde conserveermiddelen, geen E-nummers en geen toegevoegde kleurstoffen of siliconen. Echt bijzonder vind ik de samenwerking tussen ambachten en voor deze serie baard oliën gaan alle credits naar de mannen van OriginalBarbam die mijn recepten en filosofie perfect hebben vertaald naar een voor mij bijzondere olie.

Dit is wat we doen, met passie en volle overtuiging en dit willen we delen met jullie. Bedankt !

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like