Adverteren

debaard.nl leent zich uitstekend als middel om te adverteren. Bekijk onze advertentie opties om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u interesse om samen te werken met ons en een campagne op te zetten gericht op de Nederlandse man? Neem dan contact met ons op via info@debaard.nl of via de contact pagina.

Wij zijn dol op pakketjes! Het opsturen van een product houdt niet automatisch in dat we er een artikel aan wijden. Zeker zijn van plaatsing? Neem even contact op!

Adverteren op debaard.nl

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren op debaard.nl. We hebben de volgende mogelijkheden voor u:

Advertorial + delen op social media vanaf € 200,- excl. btw

Heeft u een te gek product of dienst en u wilt hier een persoonlijke review of aanbeveling over? Dan kunnen wij dit voor u doen. Wij geven onze mening, wat veel waardevoller is dan een simpele banner op een website. Wij kunnen de advertorial zelf schrijven of de tekst wordt aangeleverd die wij dan aanpassen naar de stijl op debaard.nl. Daarnaast publiceren wij het artikel op onze social media. We hebben een trouwe groep volgers op Facebook ( bijna 12K) , Instagram en Twitter. Wilt u dat iedereen uw artikel leest? Dan is deze optie perfect. Zo krijgt iedereen de advertorial te zien.

Andere opties

Daarnaast kunnen we reviews uitvoeren, winacties opzetten, evenementen bezoeken etc etc.

Heeft u zelf nog andere ideeën ? Wacht dan niet en stuur ons een mailtje naar info@debaard.nl