Over ons

Welkom bij debaard.nl. Wij zijn het nieuwe mannenmagazine van Nederland. Hier vindt de man van vandaag al het nieuws wat hij nodig heeft. Op ons mannenblog kan je verschillende onderwerpen tegen komen. Wij richten ons dan ook op de man, of je nu classy, een echte gentleman of gewoon een normale man bent, bij ons vindt je altijd wel iets wat je interessant vindt.

Wij schrijven alleen wat wij zelf interessant vinden en zijn dus niet zoals de andere blogs.

Bij ons vindt je de volgende onderwerpen:

Wheels

Hier vindt je alles wat met wielen te maken heeft. Van auto’s tot motoren tot fietsen. Zolang wij het maar interessant vinden. Hopelijk kunnen we dit onderwerp snel uitbreiden met reviews van zelf gemaakte ritjes inclusief video’s en foto verslagen.

Food

Alles wat een man en vooral wij lekker vinden. Denk aan een lekker stuk vlees van de bbq of een heerlijk broodje pulled pork. We gaan gerechten voor jullie samenstellen maar ook gerechten proeven bij verschillende spots.

Drinks

Elke man heeft drinken nodig. Nu gaan we natuurlijk niet zoveel over water praten maar wel over alle andere lekkere drinks. Zoals koffie of whisky. Elke man kan wel geniet van een lekker drankje op zijn tijd. Maar waar moet je nu goed op letten en wat is nu echt lekker? Wij zoeken het voor je uit.

Lifestyle

Lifestyle is tegenwoordig een hot topic. Dit kan gaan over voeding, gezondheid, beweging maar ook welke kleding interessant is, welke horloges je moet dragen of naar welke mooie spots je moet gaan om lekker te genieten van een goed stuk eten of een lekker drankje. We brengen je hiervan goed op de hoogte.

Tech

Mannen hebben nu eenmal iets met gadgets, tenminste wij wel. Hier vertellen we welke gadgets voor jou interessant zijn, welke nieuwe apps er uitkomen die jouw leven weer een stukje makkelijker maken en ja sorry we zijn Apple gek, dus daar zullen we ook vaak wat over vertellen.

Columns

Sommige mensen houden graag van iets vertellen en wat is daar nu beter voor dan een column. Hier kan elke schrijver zijn verhaal kwijt en zijn mening. Hier zullen dan ook met regelmaat van verschillende schrijvers columns op verschijnen.

Media

We houden je op de hoogte van de nieuwste films die jij moet zien, de nieuwste muziek die je moet luisteren of welke games er binnenkort uit komen die jij moet spelen.

Volg ons ook op social media om niets te hoeven missen

Facebook

Youtube

Pinterest

Twitter

Instagram

Contact informatie

info@debaard.nl

www.debaard.nl

*Voorwaarden wedstrijden/acties

• Tegen het oordeel van de jury is geen bezwaar of beroep mogelijk. Over de wedstrijdvoorwaarden en de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
• Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

 

Auteursrechten

Wij proberen alleen gebruik te maken van auteursvrije foto’s. Heeft u foto’s gevonden waarvan u van mening bent dat deze niet vrij zijn van auteursrechten dan horen we dit graag.  We zullen de foto of foto’s binnen 2 werkdagen verwijderen.