Lifestyle

4 keer inspiratie voor een huwelijksaanzoek

4 keer inspiratie voor een huwelijksaanzoek
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Er zijn meer dan genoeg reden te bedenken om nooit te trouwen, zoals we onlangs al schreven. Maar er zijn ook veel redenen om het wél te doen. Namelijk als je jouw partner ziet als degene waar je oud mee wilt worden en dat op de ultieme manier wilt laten zien. Het huwelijk blijft iets moois, misschien wel extra omdat het niet meer zo’n verplicht nummer is als het ooit was. Dat maakt het nu extra speciaal om je partner wél ten huwelijk te vragen. Maar hoe pak je dat aan op een manier die de indruk achterlaat dat je er moeite voor hebt willen doen? Misschien kun je wel de video’s van hele flash mobs die voor huwelijksaanzoeken worden ingezet. Zo moeilijk hoef je het niet te maken voor jezelf, maar misschien leveren de volgende tips wat broodnodige inspiratie op voor je huwelijksaanzoek.

Op reis het huwelijksaanzoek doen

Een manier om het relatief groots aan te pakken, is door een romantische reis te plannen naar een bestemming die voor jullie beiden speciaal is. Daar mag je een verrassingsreis van maken, maar als dat onpraktisch is, hoeft dat natuurlijk niet. Zolang je je echte intenties maar onder de pet weet te houden. Plan ook het moment wanneer je het aanzoek gaat doen van tevoren, zodat je er iets extra speciaals van kunt maken. Kies een plek uit met speciale betekenis, zoals bij een adembenemend uitzicht, of tijdens een romantisch diner bij kaarslicht. En zorg natuurlijk voor een luxe accommodatie om te verblijven, want je moet je geliefde natuurlijk wel extra in de watten leggen!

Bijzondere speurtocht organiseren

Wil je het creatief aanpakken? Het is vooral belangrijk om te laten zien dat jullie relatie belangrijk voor je is en alle mooie momenten die je samen al hebt meegemaakt viert. Dan kan het een erg leuk idee zijn om een speurtocht op te zetten met aanwijzingen die leiden naar belangrijke plekken in jullie relatie. Zoals bijvoorbeeld waar jullie elkaar voor het eerst ontmoetten, de locatie van de eerste date, misschien wel de plek van jullie eerste kus. Eindigen kun je uiteraard in jullie favoriete restaurant. Daar kun je het aanzoek doen, maar het kan ook daarvoor op een speciale locatie tijdens de speurtocht.

4 keer inspiratie voor een huwelijksaanzoek

Huwelijksaanzoek tijdens een activiteit die jullie ‘delen’

In een relatie heeft ieder vaak zijn eigen hobby’s en interesses, maar als het goed is ontdek je ook dingen die je wel allebei leuk vindt. Dat kunnen activiteiten zijn die je al samen ondernomen hebt, maar het kunnen ook dingen zijn die bij jullie allebei op de bucketlist staan. Het kan dus van wandelen tot skydiven gaan, of het maken van een ballonvaart. In ieder geval is zo’n activiteit waarin jullie samen in je element zijn een mooie gelegenheid om de question te poppen. Op dat moment ben je immers extra verenigd en dat is mooie basis om die ‘ja’ op te halen bij je partner.

Tijdens een surprise party

Heb je een redelijk extraverte partner die graag onder de mensen is en ben je er behoorlijk zeker van dat hij of zij ‘ja’ gaat zeggen op een huwelijksaanzoek van jou? Dan is het een leuk idee om een surprise party te organiseren voor hem of haar met je partners favoriete mensen. Eerst doe je of het gewoon een gebaar uit waardering is, of dat het nog voor de verjaardag bedoeld is, maar uiteraard pak je op een geschikt moment de aandacht van iedereen om je aanzoek te doen. Het is waarschijnlijk handig als je gasten volledig in het complot zitten, zodat ze weten dat het een verlovingsfeestje gaat worden. Dan kunnen ze ook meteen cadeaus inslaan ter felicitatie voor jullie verloving, want wie houdt er immers niet van cadeaus!

Is het verplicht om origineel te zijn? Het is mooi meegenomen, maar wat is er nog écht origineel tegenwoordig? Bovenstaande levert hopelijk wat inspiratie op voor je huwelijksaanzoek. Belangrijk is vooral om het op een overtuigende manier te doen die laat zien dat je er veel liefde is en dat je echt meent. Het loont vooral ook om te denken aan wat je partner fijn vindt. Je wilt immers ook een comfortabele setting creëren om ten huwelijk gevraagd te worden, zodat hij of zij zich niet opgelaten hoeft te voelen. In ieder geval is het leuk om ook voor ná het aanzoek een leuke manier te verzinnen voor jullie tweetjes om het te vieren om de gelegenheid extra luister bij te zetten. Als er ‘ja’ gezegd wordt, tenminste!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like