Lifestyle

Heren ondergoed kopen: waar op letten

Heren ondergoed
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Als het aankomt op het kopen van stijlvolle kleding zal je als man zijnde niet bepaald stilstaan bij je ondergoed. Toch is het ondergoed een belangrijk onderdeel van je kledingcollectie, je hebt elke dag toch een schone onderbroek aan (mogen we hopen tenminste). Voor de aankoop van herenondergoed is het van belang dat je op zoek gaat naar de beste kwaliteit en naar de juiste soort onderbroeken. Tijd om er achter te komen hoe je jouw heren ondergoed voortaan wél goed uit kunt zoeken.

Kies voor kwaliteit, niet voor kwantiteit

Een fout die veel mannen maken op het gebied van heren ondergoed is dat zij de focus leggen op kwantiteit in plaats van kwaliteit. Dit lijkt een verstandige keuze, echter raden wij het toch niet aan. Voor het ondergoed is het namelijk van cruciaal belang dat het lekker zit en dat je er voor een lange tijd mee kunt doen. Wanneer je kiest voor de slechtere merken zal jouw onderbroek na een paar keer wassen al gaten krijgen. Door te kiezen voor een goed merk, zoals bijvoorbeeld een Bamboe boxershort of een Calvin Klein boxer weet je zeker dat je kwaliteit in handen hebt. Deze merken zijn niet alleen sterk, maar zitten ook nog eens heerlijk zacht.

De juiste stijl onderbroek vinden

Heren ondergoed kopen

Lang niet iedere man weet dat er verschillende soorten onderbroeken te vinden zijn. De meeste mannen kennen de normale boxershorts wel, echter kennen we nog veel meer soorten onderbroeken. Zo kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een ‘brief’ of een ‘American boxer’. De Amerikaanse onderbroeken zou je eigenlijk altijd moeten vermijden. Deze zijn namelijk veel te groot en te wijd, vaak zijn ze te vergelijken met een korte zwembroek. Een brief onderbroek kan wel, mits je hem in de juiste maat koopt. Heb je de verkeerde maat dan zit het niet echt lekker en zal het al snel gaan knellen. De normale boxershort is een prima keuze voor de man die op zoek is naar een comfortabele onderbroek om te dragen. Nog een voordeel: met een boxershort kun je jouw onder-shirt in je onderbroek stoppen. Zo blijft hij goed zitten en komt bij niet uit je broek uit.

De lengte van de pijpen – speciaal ondergoed voor de lange man

Als laatste hebben we nog een tip voor de langere man die dit artikel leest, dit is om te kijken naar de speciale lange pijpen boxers. Een voordeel van de speciale lange pijpen boxershorts is dat deze wat langer zijn dan de normale boxershorts. Dit zijn de onderbroeken die vaak wat lager uitvallen, hierdoor kruipen ze niet meer zo makkelijk omhoog. Als je namelijk wat langer bent heb je met normale boxershorts al snel dat de pijpjes omhoog kruipen. Na verloop van tijd zal dit toch wel gaan irriteren. De Bamboe boxershorts hebben deze langere pijpjes ook, ideaal voor de langere mannen.

Door op deze onderdelen te letten zal ook jij het beste herenondergoed kunnen kopen. En alsjeblieft: er niet voor om je onderbroek boven je broek te laten zien. Hoe deze trend ooit populair is geworden weten we niet, maar als je serieus genomen wilt worden draag je je onderbroek gewoon onder je broek. Je bent namelijk geen rapper, maar een man die zich optimaal wilt kleden voor succes!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like