Home / product  / BOLDKING TOP KWALITEIT SCHEERMESJES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS

BOLDKING TOP KWALITEIT SCHEERMESJES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS

Boldking
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

We hebben al eens aandacht besteed aan een bedrijf dat maandelijks scheermesjes aanbiedt, maar nu is er ook een Nederlandse variant: Boldking. Geen dure scheermesjes meer maar gewoon kwaliteit voor een goede prijs per maand. Kies het pakket dat bij je past en je bent elke maand verzekerd van nieuwe scheermesjes. Deze kan je goed gebruiken om de huid rondom je baard netjes strak te houden en bij te werken.

Hoe werkt Boldking?

Stap 1

Scheer jij je elke dag? Of één keer per week? Kies een programma dat bij je past.

Stap 2

Jij ontvangt de scheermesjes elke maand of elke 2 maanden in de brievenbus. Inclusief een gratis houder + mesje bij je eerste levering.

Stap 3

Jouw programma annuleren, pauzeren of meer mesjes bestellen? Het kan. Ook via jouw smartphone. Onze service is altijd direct opzegbaar, zonder opzegtermijn of extra kosten

Stap 4

Niet blij met onze producten of de service? Laat het ons weten en je krijgt onmiddellijk je geld terug.

Ben je dus op zoek naar een betaalbare manier om te scheren maar geen zin om moeite te doen de mesjes te kopen? Stel je eigen programma samen en ontvang de mesjes.

Bestellen doe je op boldking.com

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+


Leuk artikel?
Geef ons een like en ontvang de beste baard artikelen direct op je tijdlijn!

Debaard.nl is een weblog over baarden, bedoeld voor iedereen die iets heeft met baarden. debaard.nl is bestemd voor iedereen die iets heeft met baarden. We houden je op de hoogte over al het baardnieuws. Je kan hier alles vinden wat met baarden te maken heeft. Denk daarbij aan, tips voor het scheren, welke baardtrimmer is het beste, welke baard past bij mijn gezicht, tips, producten, voorbeelden en helden met een baard.


Review overview