Geen categorie

1 Barber, 1 Cameraman, 5 Continents, 12 months. Discovering the history and secrets of barbering worldwide

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Miquel Gutierrez geniet internationale bekendheid als gerenommeerd barber met een schat aan ervaring en de nodige onderscheidingen in zijn vakgebied. Miquel kreeg van zijn klanten vaak te horen dat hij met zijn skills overal ter wereld zou kunnen werken. Een opmerking die niet aan dovemansoren gericht was. Het Plan was geboren: in juni 2013 begon zijn reis om de rijke barberhistorie te ontdekken. Exact 10 jaar na zijn intrede in deze wereld reist hij meer dan 5 continenten af. Low cost.

Het doel is om in contact te komen met vakgenoten en gasten/klanten uit alle sociale lagen van de wereldbevolking. Wat hem drijft, zijn de contacten met deze mensen en de verhalen die ze vertellen. Praten, luisteren, leren van zijn ontmoetingen. Het barbervak bestaat al ruim 5000 jaar en wordt in talloze variaties door de hele wereld uitgevoerd op een manier die bij die barber en/of die streek past. Divers!

De barberstoel waarin hij knip- en scheerbeurten zal geven, kan overal komen te staan: op het strand, op een stoep, of een of ander idyllisch plekje. Overal waar hij mensen tegenkomt.

Zijn reis begon in Athene om aldaar meer te leren over de klassieke barberstijl die de Grieken naar Europa brachten. Mocht je hier meer over willen lezen en vooral zien dan verwijzen we je graag door naar onderstaande kanalen voor veel, heel veel lees- en kijkplezier:

Youtube: http://www.youtube.com/thenomadbarber

Facebook: https://www.facebook.com/TheNomadBarber

Twitter: https://twitter.com/thenomadbarber

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like