De Baard Van

De baard van Jos Hermans

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week hebben plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag de baard van Jos Hermans.

Wat is je naam?

Jos Hermans

Hoe oud ben je?

37

Wat doe je in het dagelijks leven?

Eigenaar/ coach van Reebok CrossFit FSF

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Sinds ik een fatsoenlijke baard kan laten staan, laat ik hem elk jaar wel een keer staan. Momenteel heb ik hem ongeveer een jaar staan.

Heb je een baardenheld?

Grote Smurf en Lucas Parker

Wat vindt je directe omgeving ervan?

Mijn directe omgeving vindt het geweldig of doet alsof…  Buiten deze ”inner circle” is niet iedereen even enthousiast.

Hoe verzorg je je baard?

Ik gebruik Beard balm van Damn Good Soap Company en trim af en toe de randen, hoewel dat beide een beetje als verraad voelt. Een baard zou je eigenlijk niet moeten onderhouden, maar gewoon laten groeien.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

Ja, Madame Pompadour in Utrecht.

Hoe was de ervaring/beleving bij de barbershop?

Het is een hele gave kleine barbershop aan de oude gracht in utrecht. Compleet in fifties stijl. Ik moest even wachten tot ik aan de beurt was, maar dat was geen straf. Daardoor kon ik de sfeer goed proeven.

Wat betekent de baard voor je?

Een eigen identiteit door mij niet te conformeren aan het maatschappelijk geaccepteerde uiterlijk.  Hoewel dat nu niet meer het geval is, want de baard is volop onderdeel van het straatbeeld. Dus daar gaat mijn identiteit…

Wat vind je van debaard.nl?

Een geweldige site voor liefhebbers van baarden en alles op het gebied van de baard. Vooral de mix van blogs, interviews, foto’s en een shop maakt het een aantrekkelijke site.

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Het wordt tijd dat ook politici weer een baard laten staan. Zou hun betrouwbaarheid ten goede komen denk ik. Grote Smurf is daarvan ook weer een goed voorbeeld. Wellicht een item voor op de site?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like