De Baard Van

De baard van Michael Verwijs

De baard van Michael Verwijs
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag hebben baardheld Mike. We hebben zijn foto al eens gepost op Facebook, zie verder in het artikel. Geniet van de baard van Michael Verwijs.

Wat is je naam?

Michael Verwijs “Mike” voor iedereen. Bekijk ook mijn Facebook pagina.

Hoe oud ben je?

33

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben werkzaam in de revalidatiehulpmiddelen daar bij ga ik bij alle klanten langs om te controleren of alles nog heel is aanwezig is en veilig is

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Ik ben nu ongeveer 3 jaar geleden met een baardje van 3 a 4 dagen begonnen maar dat werd al snel een aantal weken tot een paar maanden vorig jaar had ik eindelijk een beetje een idee wat ik wou me snor kon ook al in een krul helemaal geweldig totdat ik 01-01-2014 wakker werd en dacht ik werk me snor een beetje bij dat ging helemaal mis en had ik alles eraf gehaald toen ik eenmaal klaar was met scheren en in de spiegel keek schrok ik me rot en heb toen besloten me 1 jaar niet te scheren nu zijn we ruim 8 maanden verder maar ik heb sterk me twijfels of ik me baard er idd ook na 01-01-2015 af ga halen

Heb je een baardenheld?

Ik heb daar eigenlijk nooit over na gedacht

Wat vindt je directe omgeving ervan?

In het begin was het haal eraf je wordt er zo oud van maar nu reageren de meeste dat ze het heel gaaf vinden

Hoe verzorg je je baard?

Minimaal 2x per dag wassen met shampoo daarna cremespoeling goed droog maken daarna oliën en goed borstelen of kammen

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

ja zeker ik ga naar schorem

Hoe was de ervaring/beleving bij de barbershop?

De ervaringen/beleving daar is eigenlijk helemaal niet van deze tijd je komt even in een andere wereld terecht waar iedere man het zelfde wordt behandelden iedereen met respect met elkaar omgaat zowel de klanten als het personeel een nummertje trekken is er niet bij je onthoud na wie je ben en als je het per ongeluk vergeet krijg je vanzelf een seintje dat je aan de beurt het is echt plek waar je als man geweest moet zijn de sfeer en alle mannen die daar werken zorgen ervoor dat je het nooit zal vergeten en zoals ik eigenlijk nergens ander meer heen gaat je moet er wel een dagje voor uittrekken of ruim voor openingstijd aanwezig zijn

Wat betekent de baard voor je?

Op dit moment heel veel niemand komt aan me baard en gaat er ook zeker niet vanaf hoeveel er ook geboden wordt

Wat vind je van debaard.nl?

Er staat zeker wel nuttige informatie op en de interviews zijn ook zeker interessant achter elke baard zit een ander verhaal

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Daar ga ik me nog wel in verdiepen en zal ik debaard.nl op de hoogte over houden

Wil je nog iets kwijt over baarden?

Ja zeker mannen die een baard dragen kan ik niets anders dan respect voor hebben en daarbij bedoel ik het punt waar je daarheen moet om een goeie baard te laten groeien het jeukt doet zeer en je komt op een lengte waar je van denkt dit gaat nooit goed komen maar als je doorzet komt het zeker goed

En voor alle mannen die graag een baard zouden willen laten groeien maar dat niet mogen van hun vrouwen heel veel sterkte

Mocht je fan zijn van deze baard? Like dan zijn eigen Facebook pagina!

Mike Verwijs

Fotograaf: Arie Bruinsma http://baardmannen.nl/

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like