Review

Review Onsmannen Baardolie Old Soul

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Er blijven maar baardolie varianten bij komen. Van nieuwe merken of bestaande merken. Vandaag gaan wij beschrijven wat wij van de nieuwe geur vinden van OnsMannen genaamd Old Soul. De naam kan een voordeel en een nadeel zijn. We gaan van het positieve uit.

Het eerste wat opvalt is weer de pipet. Wij zijn toch wel blij dat dit een standaard aan het worden is. Dit maakt het gebruik voor iedereen even makkelijk. We vinden het er ook beter uitzien dan de vorige versie die de rode dop had met druppelaar. Flesje heeft hierdoor toch een betere uitstraling gekregen. Het glazen flesje geeft ook een goed gevoel van degelijkheid en we vinden het etiket nu beter bij het geheel passen, hier waren we eerder nog niet heel enthousiast over maar nu voelt het echt als een compleet product aan. Maar goed de baardolie zelf. Want daar gaat het om. We deden de dop openen en lieten een beetje olie op onze hand vallen met de pipet. En wij kregen meteen een flashback naar vroeger. Wat ze zelf ook al aangeven, de geur van leer en hout doet denken aan die goede oude tijd van toen. Een warme volwassen geur voor je baard.

De geur van leer en hout doet denken aan die goede oude tijd van toen. Een warme volwassen geur voor je baard.

We hadden echt het gevoel dat Opa op bezoek was. Het rook gewoon heerlijk. Je moet er van houden maar wij zijn er weg van. Het is een lekkere geur die niet teveel aanwezig is maar gewoon precies goed is. Een soort luchtje en baardolie in 1. Super.

De baardolie is wat dikker wat wij graag hebben. Het verzorgd je baardharen weer heerlijk en geeft een lekkere fijne geur mee, een goede combinatie van OnsMannen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like