De Baard Van

De baard van Patrick Saat

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag hebben we de baard van Patrick Saat.

Wat is je naam?

Patrick Saat

Hoe oud ben je?

Ik ben 32, gedraag me jonger en dankzij mijn baard zie ik er ouder uit. Zonder baard werd ik zo’n 10 jaar jonger geschat dan ik ben 🙂

Wat doe je in het dagelijks leven?

Op het moment van dit interview ben ik host (ook wel admin genoemd) op één van de grootste online gamesites met spelers over de hele wereld. Weet niet of de naam genoemd mag worden maar, ik nodig jullie van harte uit om eens een kijkje te nemen op www.gamepoint.com (ook via facebook te bereiken met verschillende games)

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Stoppels heb ik al vanaf mijn 18e, altijd netjes getrimd, de ene keer wat langer dan de andere keer. Sinds 1 mei 2014 besloten me niet meer te scheren, had hier geen specifieke reden voor. Maar ben vastbesloten om dit in ieder geval 1 jaar vol te houden.

Heb je een baardenheld?

Ja, Jimmy Niggles. Een fantastische man, met een geweldige baard! De reden waarom hij zijn baard liet groeien vind ik erg respectvol en een mooie gedachte.

Wat vindt je directe omgeving ervan?

Zoals bij de meeste bebaarde man zijn de meningen hierover verdeeld. De vrouw waar ik het meest van houd vindt dat ik hem nooit meer af mag scheren! En dat hoor ik maar al te graag natuurlijk!

Hoe verzorg je je baard?

Ik verzorg mijn baard door hem 3x in de week te wassen met baardshampoo. Daarna föhn ik hem droog, niet te warm natuurlijk. Elke dag doe ik er ’s ochtends een aantal druppels baardolie in. Kam hem dan door. Als ik een bad hairday heb doe ik er balsem of pomade in. En ’s avonds kam ik hem eerst nog een keer door en voor het slapen gaan nog baardolie erin.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest?

Tot op heden nog niet naar een barbershop geweest. Ik wil hem eerst een jaar laten groeien. Mocht het in die tijd echt nodig zijn dan weet ik al naar welke ik wil. Die naam valt regelmatig op jullie site en is bekend bij iedereen.

Zo ja welke?

Ik heb het dus over Schorem Haarsnijder en Barbier

Hoe was de ervaring/beleving bij de barbershop?

Geen ervaring tot op heden, maar zodra ik geweest ben zal ik zeker een feedback gaan geven.

Wat betekent de baard voor je?

Mijn baard betekent alles voor me. Mannelijkheid, klasse, stijl. Iedere man ziet er met baard beter uit in mijn ogen. Zoals hier boven al vermeld gaat die er dus nooit meer af.

Wat vind je van debaard.nl?

Ik vind jullie site helemaal top. Veel info, foto’s, interviews en goed verzorgd. Net als onze baarden!

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Er schiet me zo 1,2,3 niks te binnen waarvan ik zeg “Hé dat mis ik nog op de site”

Wil je nog iets kwijt over baarden?

It’s not just a beard…. It’s a passport to awesome!

Foto’s zijn gemaakt door Arie Bruinsma.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like