Geen categorie

Movember, ja of nee?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Het is bijna weer de eerste van de maand november. En iedereen die daar een beetje mee bekend is weet dan dat Movember weer begint. Je baard eraf en alleen je snor laten groeien voor het goede doel.

Onze vrienden van Cut Throat Barber besteden hier ook uitgebreid aandacht aan met hun shave down en Damn Good Soap heeft een mooie samenwerking met Jameson om Movember te promoten.

Is natuurlijk een heel goed iets om hier aan mee te doen. Maar wat doe je nou als je gewoon trots bent op je baard en je baard ook echt iets van jou is geworden. Wij moeten toegeven we zitten in twijfel. Je hebt een platform debaard.nl maar hebt zelf geen baard, dat kan natuurlijk niet. We dragen al jaren een baard, wat begon met een paar dagen/weken baard(je) is nu al een goede 2,5 jaar echte volwassen baard.

Maar toch zal het ook wel weer even lekker voor de huid zijn dat het kan ademen en kan bijkomen en een groot voordeel is natuurlijk dat de baard gewoon weer aangroeit, daar hoeven we niet bang voor te zijn. Maar durven wij het aan, om na 2,5 jaar weer je gezicht te zien en opeens realiseren dat je er heel jong, kinderachtig en kaal uit ziet..

Daarnaast zitten wij dan ook nog met gaan we voor de snor (wat we zelf afschuwelijk vinden) of laten we alles weer lekker terug groeien tot de mooie volle mannelijke baard.

Wij vinden het nog een lastig dilemma… We zijn benieuwd naar jullie reacties

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like