Geen categorie

De grootste fout die je maakt bij een barbershop

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Een tijdje terug lazen wij een artikel van Frank Sariles, een barbier bij Baxter of California’s, dit ging over de nieuwste hairstyling know-how-van verse looks tot misvattingen in een barbershop. Het gesprek werd gedaan door iemand van Birchbox. Lees hier het interview.

Birchbox Man: Dus de undercut is gekomen en gegaan. Zijn er mannen kapsel trends waar je enthousiast over bent voor 2015?

Frank Sariles: Ik ben erg opgewonden om te zien dat mannen er “gelikter” uit willen zien. Het lijkt erop dat de Pompadour een comeback maken en sommige jongens willen strakke fades voor een meer eigentijdse uitstraling. Side onderdelen zijn ook in trek, omdat ze zo flexibel zijn qua styling: Het product dat u gebruikt kan de algehele look echt definiëren.

Heeft u persoonlijke tips of suggesties voor het aanbrengen van een style aan haar?

Laat je haar opdrogen in tegenstelling tot druipnat. Droger haar helpt voorkomen dat het het styling product je haar verdunt.

Welke factoren moet een man overwegen bij het kiezen van een product voor zijn haartype?

Verschillende! De eerste is de dikte van het haar: De mensen met dik haar kiezen misschien graag een styling crème of Hard Cream Pomade omdat ze niet het volume willen dat andere producten aanbieden. Jongens met fijn haar wil Clay Pomade want het is goed in het vormen van haar zonder te scheiden. Textuur is een andere belangrijke factor: Ik moedig de mensen aan om de meeste van hun natuurlijke krullen en golven te volgen, en producten te gebruiken met glans als Cream en Soft Water Pomade om het te controleren.

Welke gemeenschappelijke haarverzorging of hair-styling fouten zie je jongens het meest maken?

Niet kammen, borstelen, of onmiddellijk styling aanbrengen na een douche. Iedereen heeft hun routine en gewoonten, maar een ding moet je onthouden voor je haar, is het gewassen dan is het net een leeg doek. Net zoals verf begint te drogen na het aanbrengen, moet je je haar doen na het douchen. Hoe eerder je begint stylen van je haar, hoe makkelijker het zal zijn, en hoe meer controle je hebt. Op zijn minst borstel je haar op zijn plaats, zelfs al is het gewoon met je handen-zodat het droogt in de juiste stijl.

Wat zijn de belangrijkste etiquette fouten die jongens maken bij de kapper?

Terwijl we houden van alle klanten bij Baxter Finley Barber & Shop in West Hollywood, we adviseren klanten om geen hoed/pet te dragen of teveel haar producten te gebruiken voor ze bij ons binnen komen die dag. Knippen van iemands haar is het beste als het haar zo natuurlijk mogelijk is. Als er teveel producten inzitten maakt dit het moeilijker voor een barbier om zijn werk te doen. Komende met een schoon hoofd zal zeer gewaardeerd worden door uw barbier en u zult een goed gevoel hebben als je de barbershop weer verlaat.

Heeft u tips voor het krijgen van korting bij een barbier? Is het alleen de frequentie van de bezoeken of is er een geheime handdruk?

Dit is het best bewaarde geheim van elke barbier. Wees gewoon een aardige vent en probeer vrienden te worden met je barbier.

Heeft u favoriete producten van Baxter of California?

Ik hou van de Baxter of California Clay Pomade, die een vaste greep heeft met een matte afwerking. Het is ideaal voor het vormen van het haar precies zoals jij wilt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like