Geen categorie

Drukke baarden dag

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Gisteren was het een drukke dag voor baarden. Verschillende media had een item of gaf aandacht aan de baard. Het ging voornamelijk over de facebook actie zonderbaardgeenkoning

AT5

Zonder baard geen koning. De facebook actie heeft inmiddels al meer dan 70.000 likes. We praten erover in de Stelling van Amsterdam onder leiding van Menko Arends met kunsternaar Selby Gildemacher, royalty expert Johan Vlemmix, Thom van debaard.nl en Berthus de barbier van Schorem Haarsnijder en Barbier.

Radio538

Hugo is op Facebook (facebook.com/zonderbaardgeenkoning) een actie gestart om er voor te zorgen dat Willem Alexander een baard heeft tijdens de kroning. Waarom?

RTL

Koning Willem l, ll én lll. Ze hadden allemaal een baard. Ook Willem-Alexander zal er dus een moeten laten groeien. Tenminste, dat willen veel Nederlanders. De Facebookpagina ‘Zonder baard, geen koning’ is inmiddels al meer dan 70.000 keer geliket.

Bij 100.000 likes willen de initiatiefnemers de ‘baardenpetitie’ gaan aanbieden aan de Rijksvoorlichtingsdienst.

Wat voor een baard zou koning Willem-Alexander wat jou betreft moeten krijgen? Een ‘Brad Pitt-baardje’, een futuristisch gestyled baardje of toch liever een ruige rockers baard? Bekijk hieronder zes verschillende baarden en stem op jouw favoriet.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like