Geen categorie

debaard forum

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

We hebben al een besloten groep op Facebook en er zijn meer baardgroepen op Facebook, die wij geweldig vinden. Maar wat wij zelf vervelend vinden is dat je heel snel het overzicht kwijt raakt op Facebook. Er komen veel goede tips voorbij maar deze verdwijnen soms tussen alledaagse berichten. Dan krijg je een melding dat er een nieuw bericht is geplaatst en ben je ene kwartier aan het scrollen om het ook echt te vinden. Ook werkt het zoeken niet altijd super hebben we gemerkt.

Daarom gaan we beginnen met een forum op debaard.nl. Niet weer een aparte website of nieuw platform nee gewoon in de website van debaard.nl. Dit maakt het voor iedereen overzichtelijker en makkelijker. We willen het forum niet alleen gebruiken voor baard tips en informatie maar ook voor mannenzaken maar dan wel apart van elkaar om het overzichtelijk te houden. We zijn benieuwd wat baarden nog meer doen behalve de hele dag aan hun baard zitten.

Screen Shot 2015-07-23 at 10.01.38

We hebben eigenlijk maar een regel, en dat is dat elk nieuw lid zich even voorstelt, foto is niet verplicht maar wel leuk. Vertel gewoon even wie je bent, wat je doet, hoe oud je bent etc. Dit is ook leuk voor andere dat ze weten met wie ze te maken hebben.

Aanmelden kan doormiddel van een nieuwe account aan te maken of via Facebook, Twitter of je Google Account.

Misschien zitten er hier of daar nog wat foutjes, maar niets is perfect op het begin. Laat dat ons dan gelijk weten of heb je zelf nog onderwerpen die er niet tussen staan, we staan altijd open voor suggesties. Hopelijk helpen jullie allemaal mee om er een succes van te maken.

[button url=’https://www.debaard.nl/forums/’ icon=’entypo-chat’ fullwidth=’true’]Ga naar het forum[/button]

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like