Geen categorie

Een jaar debaard

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Een jaar geleden is het allemaal begonnen, debaard.nl. Wat begonnen is als grap is toch uitgegroeid tot een mooi platform. Waar iedereen die iets heeft met baarden los kan gaan. Van artikelen met nuttige informatie tot de meest rare en uitlopende artikelen, maar die allemaal een ding gemeen hebben: de baard.

Om jullie ook een kijkje achter de schermen te geven hebben we wat mooie cijfers op een rijtje gezet voor jullie. Om te beginnen met de cijfers van de website zelf.

Facebook

Twitter

Screen Shot 2013-11-14 at 21.35.38

Zoals goed te zien is, zijn we in de laatste paar maanden flink gegroeid we gaan sowieso die 1000 likes aantikken.

Top 5 artikelen op debaard.nl

Top 5 artikelen verkocht in de webshop

Toekomst

En wat nu? Debaard.nl is lekker bezig maar we willen uiteraard nog verder groeien. We hebben al een paar mooie aanmeldingen gehad voor gastschrijvers, deze artikelen zullen binnenkort op debaard verschijnen. Daarnaast willen we de webshop voor jullie gaan verbeteren. Meer producten aanbieden die ook echt meerwaarde hebben en dan geen merken meer als Gillette maar gewoon echte kwaliteitsproducten die beter bij de baard passen.

We blijven jullie van content voorzien en zo de baarden website van Nederland te worden. Daar hebben we jullie help uiteraard bij nodig. Blijf artikelen naar ons toe sturen of tips en geef de site ook door aan je directe omgeving die een baard hebben.

Wij bedanken jullie alvast voor alles en gaan lekker door zoals we nu bezig zijn en blijf ons volgen op Twitter, Facebook, Google+ en Pinterest

Beards never die.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like