Geen categorie

MEMOIRES VAN EEN BARBIER #001

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Stel je eens voor, je komt thuis van je bezoek aan de barbier en je partner vind het model van jou gezichtsbeharing spuuglelijk.. Wat doe je dan ? Ik maakte het mee.

Mijn naam is Joshua Onclin maar velen van jullie zullen mij kennen als De Baard Guru. In mijn columns zal ik schrijven over mijn avonturen als barbier.

Het was koud buiten op een vroege dinsdag ochtend. Collega barbiers speelde wat met de tondeuses en ik was bezig een mooie baard te temmen. Toen de klant in kwestie binnen kwam en vroeg om een baardtrim twijfelde ik in eerste instantie vanwege de slechte conditie van de huid en knetterharde baard, maar niks is de baardguru te gek. We gingen aan de slag en kozen gaande weg een model uit. Na ruim 3 kwartier aan verwennerij ging de klant tevreden naar huis en ik was blij met het resultaat maar toen…

De beste man stond binnen 10 minuten weer op de stoep. Z’n vrouw had hem terug gestuurd want ze vond zijn baard er absoluut niet uit zien! Uiteraard heb ik de geschrokken man zo snel mogelijk geholpen en de baard in model gezet naar wens van zijn vrouw. Eind goed al goed.

Wat zou jij doen als je partner jou vers getrimde baard niet kan waarderen ? Ga je terug terwijl je het er eigenlijk niet mee eens bent of moet ze er maar gewoon aan wennen ?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like