Geen categorie

Noberu of Sweden. Een nieuw merk uit Zweden

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Noberu of Sweden

Noberu is een Zweeds merk met een complete verzorgingslijn die speciaal ontwikkeld is voor mannen en sinds kort in Nederland. De productlijn bestaat uit baardverzorging, scheerproducten, pomade en shampoo en huidverzorging.

Ontstaan van Noberu

Het begon allemaal op een warme, zonnige lentedag in 2015. Johan Lindell en Iman Khalaf liepen elkaar tegen het lijf bij Iman zijn zaak. Iman is al 16 jaar barbier en Johan is een productontwikkelaar uit de verzorgingsindustrie. Beide vonden ze dat er iets ontbrak in de markt voor de mannelijke schoonheid. Er was nog geen lijn met verzorgingsproducten voor de moderne man. En daar moest verandering in komen. Ze wilden iets nieuws creëren. Een merk voor de dagelijkse beauty routine van mannen die moderniteit en tijdloosheid uitstraalt.

De producten

De inhoud van de producten is niet alleen van de beste kwaliteit, maar de producten hebben ook nog eens een heel mooi design. Lindell en Khalaf wilden iets voor een moderne, stedelijke gentleman creëren. Het resultaat is Noberu van Zweden geworden. Zorgvuldig gekozen, nauwkeurig getest en geproduceerd in Zweden. Wat verder belangrijk is dat de producten niet op dieren getest zijn.

15% korting als kennismaking. 

Noberu is een nieuw topmerk uit Zweden en verkrijgbaar bij www.jackz.nl. Je krijgt deze maand bij Jackz 15% kennismakingskorting op het complete Noberu assortiment. Gebruik hiervoor de kortingscode: debaard0616

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like