Geen categorie

Tom Hardy heeft hoofdrol in nieuwe serie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Taboo is een nieuwe serie die vanaf 30 juni exclusief te zien is bij Videoland. Het is een serie met Tom Hardy in de hoofdrol. Je herkent hem misschien van zijn rollen in onder andere Mad Max, The Dark Knight Rises en Inception.

Trailer Taboo

De serie is een echte must see! Het gaat namelijk over de reeds lang dood gewaande James Keziah Delaney (Tom Hardy) die terugkeert in 1814 vanuit Afrika naar zijn huis in Londen als compleet veranderd en getekend man. Hij wil de nalatenschap van zijn vader, die aan het hoofd van een scheepsbouwimperium stond, opeisen en een nieuw leven beginnen. De erfenis van zijn vader blijkt echter een heuse gifbeker te zijn. Dat zorgt dus voor duister familiedrama. In elke duistere hoek van Londen liggen vijanden op de loer. James moet zich in steeds moeilijkere bochten wringen om zijn doodsvonnis te ontlopen. In een wereld van samenzweringen en moord wordt langzaam maar zeker een duister familiemysterie ontrafeld in dit explosieve relaas van liefde en haat. Kortom: er gebeurt zoveel en dit alles wil je gewoon niet missen!

Het eerste seizoen heeft 10 afleveringen en is vanaf 30 juni te zien bij Videoland. De serie is zo’n groot succes (IMDB geeft het 8,7) dat er al hard gewerkt wordt aan een tweede seizoen! Deze staat namelijk voor 2018 gepland.Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like