Geen categorie

Volgens Trouw krijg je geen seks als je een baard hebt

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Laatst stond er een vraag over een baard in de trouw, geenstijl is hier mooi op in gegaan. Bekijk hieronder waar het om ging en hoe geenstijl onze baarden weer even wat extra aandacht geeft.

Beste Beatrijs,
Sinds een paar maanden laat mijn vriend zijn baard staan, omdat hij dat mannelijk vindt. Ik vind het lelijk en het maakt hem oud. Hij wil niet naar mij luisteren. Wat doe ik verkeerd?

Afgeknapt

Beste Afgeknapt,
Zeg tegen uw vriend: “Het spijt me, liefje, ik ben fysiek en emotioneel niet in staat om een man met een baard in bed te ontvangen. Zolang jij je kin verstopt, kun je op de sofa slapen.”

BRON Trouw

Waar testosteron goed bij vaart, is een epische baard. Dat weet elke man. Een baard scheidt de mannen van de jongens. Een baard straalt uit dat je het meent. Een baard is simpelweg heldhaftium dat naar buiten geperst wordt. Het gevoel dat er over je heen gelopen wordt? Dat mensen je niet serieus nemen? Dat mensen je mening negeren? Neem een baard. Wacht. Dat moeten we anders stellen. Niemand ‘neemt’ een baard. De baard kiest jou. Op een dag word je wakker, kijk je in de spiegel en daar waar eerst dat fragiele, naïeve gezicht zat, pronkt nu een machtige kinpruik. Het maakt je onaantastbaar. Gaan we nu even naar de haatkrant Trouw. Het clubblad van de CDA is namelijk een haatcampagne tegen de baard begonnen. Een vrouw klaagt in de krant dat haar vriend weigert zijn baard af te scheren, want blijkbaar onthult de baard hoe weinig eigenwaarde de vrouw heeft. Wat klopt, want vrouwen met eigenwaarde gaan niet in de media klagen over dat haar man eigen keuzes maakt. Maar wat voor advies geeft Trouw? “Zeg tegen uw vriend: “Het spijt me, liefje, ik ben fysiek en emotioneel niet in staat om een man met een baard in bed te ontvangen. Zolang jij je kin verstopt, kun je op de sofa slapen.” Wat de coïtus, Trouw? Dit zijn geen grappen. Wat een seksistische discriminatiehaat. Fuck jullie. Respecteer de baard! Alsof je een man adviseert te stoppen met het doen van het huishouden zodra zijn vrouw ongesteld is. Een baard overkomt je. Dit is het advies wat Trouw ‘Afgeknapt’ had moeten geven: “je accepteert de baard, of je rot maar lekker op. Een vrouw die tussen haar man en zijn baard probeert te komen, is het laagste loeder wat er bestaat. Nee tegen de baard betekent de piemel niet waard.” Scheren is voor schapen!

BRON Geenstijl

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like