Baarden

Kaal met een baard? Doen!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Kaal met een baard heeft altijd een brute uitstraling om de een of andere reden. Kijk maar bijvoorbeeld naar Jeff Bridges in Iron Man, John Travolta in From Paris with Love, Bryan Cranston in Breaking Bad of Edward Norton in American History X.

Als je kalend bent moet je jezelf afvragen of je die laatste paar haren nog wel over je schedel wilt kammen of dat je het maar helemaal moet afscheren. In plaats van je kale plekken te camoufleren, zou je de kaalheid bij de horens moeten pakken en alles afscheren. Je ziet er ook meteen weer strak uit.

Een kaal hoofd ziet er op zich al krachtig uit door de randen van de schedel die je onder de huid ziet, maar met een baard? Dan zie je er nog sterker en mannelijker uit!

Verschillende stijlen

Een van de hippere trends de laatste tijd is een faded beard. Dit is perfect bij een kaal hoofd. De baard gaat namelijk met een fade over naar de rest van je hoofd. Je hebt dus geen rare grenzen waar opeens wel haar groeit.

Naast de faded beard zijn er ruwweg nog drie andere stijlen voor kaal met een baard:

Kaal met een sik

Een sikje geeft alleen al wat meer scherpte aan je look door de strakke lijnen en puntige uiteindes. Er bestaan natuurlijk meerdere type sikjes, dus het is kijken welke het beste bij je gezicht past. Dat is vooral belangrijk als je een kortere baard wilt. Mannen met een minder zichtbare kaaklijn kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een puntig sikje, want deze verlengt en accentueert de kaaklijn.

Kaal met sik

Kaal met een stoppelbaard

Kaal met een stoppelbaardje is net zo mannelijk en krachtig als de andere stijlen. Daarnaast vinden vrouwen mannen met een stoppelbaardje vaak erg verleidelijk. Kijk maar bijvoorbeeld naar Jason Statham: je kan zo de hoofdrol spelen in eigen actiefilm! Met een goede trimmer kun je het consistent bijhouden.

Kaal met stoppelbaard

Kaal met een baard

Dit is de meest intensieve stijl. Het contrast zorgt er voor dat ze elkaar accentueren. Met een volle baard krijg je ook meteen verschillende stijlen om te proberen. Omdat je kale hoofd er zo strak uit ziet, is het belangrijk om je baard regelmatig bij te houden door het te trimmen.

Kaal met baard

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like