Lifestyle Baarden

Naast je baard zijn er nog andere dingen die je bij zal moeten houden

De baard bijhouden
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Omdat je baard alles vertelt over wie je bent, heb je er geen moeite mee om de nodige tijd in het bijhouden en onderhouden te steken. Knippen, kammen, oliën. Het is allemaal geen enkel probleem. Bedenk je daarom ook eens dat er nog veel meer uiterlijke verzorging nodig is om goed voor de dag te komen. Een aantal zaken wordt door de mannen veel te makkelijk vergeten. Daarom is het de hoogste tijd om daar nu eens de aandacht op te vestigen.

Andere haren in het gezicht

Baardhaar is prima. Een snor kan ook nog wel. Op andere plekken flinke plukken hebben wordt echter al een heel ander verhaal. Haar uit de oren en de neus zijn daar goede voorbeelden van. Daar neem je ook de tijd voor. Bovendien is het slim om hier de goede gereedschappen voor te gebruiken. Een neustrimmer is in ieder geval geen overbodige luxe om te hebben. Op die manier kan je er gemakkelijk en snel voor zorgen dat je altijd verzorgd voor de dag komt. Zoek de beste uit en geniet van het optimale resultaat dat je boekt.

Het gebit bijhouden

Tanden bijhouden

Alleen poetsen is eigenlijk niet voldoende. Een mooi en schoon gebit bereik je door er veel meer tijd in te steken. Goed flossen is bijvoorbeeld wel van enig belang. Leer daarom eerst van je tandarts of mondhygiënist welke tandestokers en picks het best zijn om te gebruiken voor jouw gebit. Op die manier kan je er zeker van dat je er frisser uit gaat zien. Bovendien ga je er ook flink frisser van ruiken. Dit is ook niet onbelangrijk om mee te nemen in het verhaal. Terwijl het geeneens veel werk hoeft te kosten om te verzorgen.

Tijdig naar de kapper

Om je baard en snor bij de rest van je beharing te laten passen, is het ook van belang om het haar op je hoofd goed bij te houden. Ongeacht het soort kapsel dat je draagt. In dat opzicht is het dus slim om voortdurend je kappersafspraak door te plannen. Wanneer je vandaag geweest bent, dan loop je deur pas uit wanneer je de volgende datum alvast weer gepland hebt. Op die manier blijf je altijd scherp en verzorgd erbij lopen. Dit is van enig belang omdat je niet voor niets veel tijd in je baard steekt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like