Lifestyle

5 producten die je komend najaar goedkoper aanschaft voor volgende zomer

5 producten die je komend najaar goedkoper aanschaft voor volgende zomer
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Ondernemers zijn handige donders. Op het moment dat er ergens veel vraag naar is, gaan de prijzen omhoog, omdat de klanten toch wel komen. Maar als het seizoen voorbij, komen bepaalde artikelen die ‘over’ zijn in de aanbieding omdat niemand ze op dat moment eigenlijk nodig heeft. Datzelfde principe geldt op Marktplaats en andere soortgelijke platforms. Maar vooruitdenken is een schone kunst, en daarom geven wij alvast een aantal tips voor zaken die de komende tijd goedkoper kunt aanschaffen om er volgende zomer plezier van te kunnen hebben.

Loungestoel voor je tuin

Niets is lekker dan op een vrije zomerdag lekker te kunnen loungen in je eigen tuin. Maar dan moet je natuurlijk wel de spullen in huis hebben om comfortabel te kunnen loungen. Spullen als een lounge tuinstoel of een complete lounge set kosten in de lente en de zomer een hoop geld. Maar wanneer de nazomer achter de rug gaan de prijzen omlaag en kun je je slag slaan voor volgende zomer.

Airco

Wanneer je je bed uit zweet in de zomer, zou je het liefst midden in de nacht nog ergens een airco kopen. Maar op het moment dat je hem het hardst nodig hebt, kost een airco ook het meest. Als de warme dagen achter de rug zijn, zijn airco’s echter niet aan de straatstenen kwijt te raken en worden ze voor veel minder aangeboden. Zowel in de winkel als op Marktplaats. Als je slim bent, koop je er verschillende voor een prikkie, en verkoop je ze volgende zomer met een mooie winst.

Elektrische fiets

Een elektrische fiets of pedelec is nog zo’n luxeartikel dat vaak erg aan de prijs is. Vooral op het moment dat het juiste weer eraan komt om te gaan toeren op de fiets, durven verkopers er de hoofdprijs voor te vragen. Maar als die dagen van het jaar achter de rug zijn, is er aanzienlijk minder animo voor de elektrische fiets. Daar kun jij je voordeel mee doen.

Zomerkleding

5 producten die je komen najaar goedkoper aanschaft

Als er toch één soort winkel is waar je na het seizoen precies kunt zien hoezeer je afgezet worden, is het wel de kledingwinkel. Zomerkleding gaat aan het eind van de zomer de aanbieding met 50 tot 70 procent korting. Allemaal geld dat je anders te veel betaald zou hebben. Natuurlijk vergt het kopen van zomerkleding in het najaar wel de discipline om tot aan de volgende zomer op gewicht te blijven.

Cabrio

In de categorie ‘grotere aankopen’: als je altijd al een cabrio wilde, dan zijn de koude, donkere maanden van het jaar daar hét moment voor. Misschien niet bij de dealer, maar zeker wel op Marktplaats of andere platforms waarop mensen auto’s te koop aanbieden. Dit kan echt honderden euro’s schelen, dus als een cabrio altijd al je droom was, moet je zeker in december of januari toeslaan!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like