Geen categorie

6 Dingen die je NIET zegt tegen een man met een baard

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Iedereen met een baard is trots op zijn haardos. Je hebt er weken voor moeten wachten, aantal keren moet bijknippen en vaak en veel geaaid. Allemaal om die perfecte baard, die je nu hebt, te creëren. Trots loop jij rond met je baard en met volle trots toon jij iedereen jouw mannelijke baard. Maar dan worden er dingen gezegd. Dingen die vaak gezegd worden van mannen zonder baardgroei of jaloerse mannen die geen baard mogen laten groeien van hun vrouw. Maar beste mensen de volgende dingen moet je gewoon NIET zeggen teggen ons, ons baardmannen.

1. Baarden zijn vies
‘Als je zo’n lange baard hebt dan blijft toch al het eten erin zitten?’ Eet jij door je kin? Nee he? Volgens mij stoppen we eten in onze monden en niet onder onze monden!

2. ‘Iewhll, daar zou ik echt niet mee willen zoenen, dat prikkelt’.
Nee beste dames, een goede baard die langer is dan een paar stoppels zijn juist heel zacht. Zo zacht dat je het eerder kunt gebruiken als een pluche knuffelbeer dan dat het prikkelt.

3. Als je op de hoek gaat staan en het waait ben jij je baard kwijt.
Dit vind ik persoonlijk de domste opmerking ooit. Niet eens zozeer om de opmerking, in sommige gevallen klopt het zelfs, maar vaak zijn het de mensen die 3 haartjes op hun wang hebben degene die het zeggen. Terwijl jij erbij loopt met een stoere volle baard… Ow, jij komt niet van die hoek af? Dank je voor de tip.

4. Je moet je scheren
Ik moet helemaal niets! Ik bepaal zelf wel wanneer ik mij scheer. Het aparte is dat deze opmerking van Jan en Alleman kan komen. Je vriend(in) is niet de enige die het zegt maar ook je vrienden, kennissen, collega’s en mensen die je amper kent. Iedereen vindt het nodig om zich er mee te bemoeien.

5. Je lijkt wel op Sinterklaas….
Ja beste mensen, ook dit soort onwaarheden krijgen mannen met baarden naar hun hoofd. Uhm, ik kom niet uit Turkijke, ik woon het hele jaar in Nederland, ik heb geen knechten, geen staf, geen mijter, geef geen cadeautjes en ben al helemaal niet een goedheilig man. Oke we hebben beide een baard… Lijk ik dan ook op Conchita Wurst.

6. Hoe lang heb je erover gedaan? 3 jaar?
Weer een jaloers opmerking van onze mede-man. Doet het ertoe hoelang het geduurd heeft? Als de baard er goed verzorgd uitziet en jij bent er trots op maakt het toch geen ene hol uit hoe lang je er op heb moeten broeden..

Beste mensen. Houd je commentaar en je jaloers reacties maar gewoon voor je.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like