product

Baardtrimmer met laserbeams voor een precieze scheerbeurt

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Wie wil dat nou niet? Een baardtrimmer met laser. Philips’ Beard Trimmer 9000 is ’s werelds eerste.

Ja, ik heb een baard. Met name omdat het dagelijks onderhoud van een baard zo veel lager ligt dan van een gladde kin. Desalniettemin moet er af en toe een heggeschaar langs. Philips komt met de Beard Trimmer 9000. Dat klinkt als een top of the line model uit 1986, maar het is ’s werelds eerste baardtrimmer met een laser. Voordat je gillend van enthousiasme naar bol.com klikt: die laser is er niet om je baardharen te verwijderen, maar om je aan te geven waar je precies aan het scheren bent. Net als je afkortzaag dat doet.

De trimmer wordt geleverd met een opbergzakje, twee opzetstukken en een lader. Op de accu kun je er een uur mee trimmen en binnen een uur is hij ook weer helemaal vol. Overigens kun je hem ook gebruiken terwijl hij aan de stekker hangt.

Een displaytje geeft aan op welke lengtestand je de trimmer hebt staan. Dat geeft het apparaat een bijzonder chique uitstraling. Net als de kop die aan beide kanten te gebruiken is. Alles voelt bovendien stevig en robuust aan en kan ook nog eens direct onder de kraan afgespoeld worden. Nu mis ik feitelijk alleen nog een stofzuigerfunctie. Want waar laat een man al die kleine stukjes baardhaar die er afvallen? Na het trimmen moet er dan ook stofgezogen en gedweild worden. Bij een eerdere baardtrimmer had Philips daar een ingebouwde kruimeldief voor verzonnen, maar die mist op de 9000.

Leestip: Beste baardtrimmer 2020: onze top 10

En dan die laser. Laat voorop staan: het is extreem cool. De man op de verpakking heeft er een keurig baardje mee gemaakt. Naar mijn smaak zelfs iets te keurig. Dat zegt meer over mij, dan over de trimmer uiteraard. Wil je een Alessandro del Piero superminuscuul baardje dan kun je echt niet zonder lasers. Wil je meer de Pirlo look, dan klap je het precisie-instrument in.

Hoe Del Piero voor de introductie van de Beard Trimmer 9000 al zulk vakwerk op zijn kaken had, zal altijd een mysterie blijven.

Andrea Pirlo gaat voor de houthakkerslook en laat het lasertje ongebruikt.

Maar met of zonder laser: de 9000 ligt prettig in de hand, trimt langer dan ik het vol kan houden op de accu en is met de opzetstukken en exacte instelling door een vierjarige veilig te gebruiken. Vanaf september kun jij je baard ook met een laser te lijf. Prijzen zijn nog niet bekend.

BRON Bright.nl

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like