Geen categorie

Damn Good Soap Vaderdagspecial

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Zondag 15 Juni is het weer vaderdag. De dag dat alle vaders in het zonnetje worden gezet. Voor deze speciale dag hebben debaard.nl en Damn Good Soap hun handen ineen geslagen en bieden een mooi vaderdag pakket aan. Het pakket is perfect voor alle vaders die hun baard eens goed willen verzorgen. Het pakket bestaat uit baardzeep, baardolie, baardbalsem en een mooie houten kam. Zo komt ook jouw vader perfect voor de dag met een mooie verzorgde baard.

Zoals gezegd bestaat het pakket uit vier producten. Elk product heeft zijn eigen unieke kenmerken en is gemaakt van natuurlijke producten.

Damn Good Soap Baardzeep
Onze baardzeep is met de hand gemaakt van een combinatie van duurzame palmolie, kokosolie, olijfolie, amandelolie, wonderolie en een mix van essentiële olie. Daarnaast zit er actieve kool, puimsteen en natuurlijke klei in. Kool reinigt de huid diep, de puimsteen doet hetzelfde voor het haar en de klei maakt zacht. Het is een stuk zeep van ca 6 x 9 x 2,5 cm en weegt zo’n 135 gram. Dat is wat meer dan de gemiddelde zeep, maar ja, we zijn mannen, dus dat hoort zo. Gewoon lekker opschuimen en je baard wordt zo schoon als maar kan zonder uit te drogen.

Damn Good Soap Baardolie
Baardolie is oorspronkelijk voor het verzorgen van je baard en de huid eronder. Het maakt de baard zacht en glanzend en geeft het een lekker geurtje. De huid onder je baard krijgt met baardolie ook wat extra verzorging en gaat zo minder snel irriteren. je hebt maar een paar drupjes nodig per keer, dus je doet langer met dit kleine flesje van 25 ml dan je zou denken. Onze baardolie is een mix van amandelolie, wonderolie, jojobaolie, arganolie en een mix van essentiële olie. En ja, het is verzorgend, maar wij zien het liever als een alternatief voor de toverdrank van Asterix en Obelix. Een paar druppeltjes baardolie in je baard en je hebt de kracht en macht om de wereld in te gaan veroveren. Nu met pipet voor precisiedosering.

Damn Good Soap Baardbalsem
Baardbalsem is combineert de kracht van baardolie met een lichte stylingwax. Je huid en haar krijgen de verzorging die ze nodig hebben, maar je kan met deze balsem meteen ook je baard in de vorm krijgen en houden die je wilt. Een blikje van 50 ml, dus daar doe je lekker lang mee.  Onze baardbalsem is gemaakt van sheaboter, cacaoboter, bijenwas, amandelolie, wonderolie, jojobaolie, arganolie en een mix van essentiële olie.

Houtenkam
Deze unieke Neemhouten kam is gemaakt uit de houtsoort Azadirachta indica, beter bekend als Neem (phonetisch: ‘niem’). Neem is al eeuwen bekend om zijn positieve werking op huid en haar. De stof Nimbidine in het hout heeft een antiseptisch, desinfecterend, verkoelend en voedend effect. De Neemhouten kam masseert de hoofdhuid bij het kammen, zodat de doorbloeding toeneemt en klachten als jeuk afnemen. De Neemhouten kam bevordert zachte en soepele hoofdhuid en haren.
Een houten kam is in tegenstelling tot een kunststof kam niet statisch geladen, wat het breken van het haar vermindert. Een goede houten kam helpt bij het ontwarren van alle haren zonder daarbij de haren te beschadigen of statisch op te laden.

De vaderdag special van Damn Good Soap is vanaf nu te bestellen. Maar wees er snel bij want de actie loopt maar tot 12 juni. Op 12 Juni worden alle bestellingen verstuurd zodat ze op tijd zijn voor alle vaders op 15 Juni.

Het pakket kost normaal €69,50 maar bieden we nu aan voor €64,50. Verras dus alle vaders met een baard met dit mooie pakket.

Je kan het pakket bestellen in debaardshop of bij Damn Good Soap.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like