Geen categorie

Julien Landa – Tailor and Artist

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Van onze vrienden van The Stranded Sailors kregen wij de volgende tip binnen. De Stranded Sailors heeft een nieuw project , een online film-serie waarin ze portretteren maken van mensen die inspireren. De Stranded Sailors is een van de meest prominente en snel groeiende denim geïnspireerde levensstijl collectieven in Nederland. In deze film serie hebben ze aandacht voor de levens van de mensen die inspireren. De serie bestaat uit een aantal korte films met persoonlijke en verrassende verhalen voor een breed publiek.

De eerste film in de serie gaat over een kunstenaar uit Rotterdam genaamd Julien Landa, een zeer vriendelijke en stijlvolle man. Julien Landa is een teruggetrokken kunstenaar die realistische schilderijen schildert voor een living. Voordat Julien een kunstenaar werd hadden hij en zijn vrouw niet veel geld. Noodgedwongen moest hij zijn eigen kleren gaan maken. Tijdens het werken als een fotograaf besloot Julien om zijn dromen om een kunstenaar te worden na te streven. Na jaren kan Julien’s werk gevonden worden in verschillende plaatsen, onder andere in New York. Toen Julien in St. Tropez was vond hij een Ralph Lauren winkel en daar vond hij kleding die precies leek op de kleren die hij gebruikte om voor zichzelf te maken. Sindsdien koopt hij alleen nog maar zijn kleren exclusief bij Ralph Lauren.

Stranded Sailors hebben een portret van deze indrukwekkende kunstenaar die, naar hun mening, de meest stijlvolle kunstenaar die ze kennen maakt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like