Geen categorie

DEBAARD.NL en Boom Chicago gaan voor een wereld record!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Vandaag helaas geen interview, maar wees gerust ten eerste plaatsen we die morgen en ten tweede: De Baard gaat goed en doet goed! Zoals beloofd in de teaser, hebben we ook nieuws over een mooie samenwerking. Sterker nog: daar hebben we zelfs twee berichten over. Dit vervolg op de eerdere teaser heeft dus ook een teaser in zich. Volgen jullie ons nog?

De Baard is gisteren met een kleine delegatie afgereisd naar Boom Chicago in Amsterdam om een geweldige samenwerking te bespreken. Wat is het geval: Boom Chicago gaat dit jaar een nieuw thema lanceren, genaamd ‘what’s up with those beards?’ en zal voorafgaand daaraan iets doen wat ons en jullie als baardbroeders zeer zeker zal aanspreken. Er zal een event worden georganiseerd om awareness te creëren voor kanker, in samenwerking met het KWF.

“What’s up with those beards”

Dit event is tevens een Guinness Book of World Records event, waarvoor jullie hulp, inzet en daarmee komst bovengemiddeld gewaardeerd zullen zijn. Noteer de volgende datum en het bijbehorende tijdstip alsjeblieft in je agenda: 26 maart 2014 18:00. Dat zijn de dag en het tijdstip waarom we het theater van Boom Chicago in Amsterdam uit zijn voegen willen laten barsten met baardbroeders.

Naast de recordpoging zullen we ook een heuse beardcontest gaan organiseren waar wij uiteraard in de jury zitten en krijgen jullie allemaal kaartjes voor de preview van deze nieuwste show van Boom Chicago. Hoe vet zou het zijn als we het KWF met onze recordpoging kunnen helpen?!
HET PROGRAMMA OP WOENSDAG 26 MAART

  • Je wordt om 18:00 ontvangen door onze Beard Bitches, die de lengte van je baard opmeten voordat je naar binnen kunt. Een stoppelbaardje is niet genoeg!
  • Onze DJ draait een lekker deuntje in onze Bar117 waar de Jaegerettes je een gratis shotje Jaegermeister aanbieden.
  • Om 18:30 maken van jou en 499 mannen in de theaterzaal een 360Graden foto om de recordpoging vast te leggen voor het nageslacht.
  • Vervolgens reiken we twee prijzen uit aan de most creative Beard en de longest Beard. De specialisten van debaard.nl zullen dit onderdeel jureren.
  • De winnaars krijgen een Vip arrangement voor de première van What’s Up with Those Beards op 31 maart, ze mogen 1 jaar gratis naar Boom Chicago en Boom Chicago zal in naam van de winnaars Sta op Tegen Kanker een jaar lang steunen als donateur.
  • Alle deelnemers ontvangen een gratis kaartje voor de preview van Boom Chicago’s nieuwe show What’s Up with Those Beards op 26, 27, 28 of 29 maart en een goedgevulde goody bag.

Voor meer informatie en de noodzakelijke inschrijving willen we je graag verwijzen naar deze pagina of meld je aan via  boomchicago.nl/WHATS-UP-WITH-THOSE-BEARDS/

We rekenen op jullie komst, schrijf je in en be part of the movement!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like