Movies

Deze series kan je de komende tijd op Netflix verwachten

Deze series kan je de komende tijd op Netflix verwachten
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Netflix is natuurlijk niet meer te stoppen. Er zijn bijna geen huishoudens meer te vinden waar de dienst niet onderdeel van uitmaakt. Dat maakt het dus ook zo interessant om goed bij te houden wat er allemaal op te bekijken is. Vooral waar het gaat om series is de dienst zeer geschikt. Het is dan ook heel leuk om alvast een tipje van de sluier op te lichten over wat er komen gaat in de komende periode. Er zijn een aantal hits uit het verleden die een vervolg krijgen en een aantal nieuwe series die hoge verwachtingen wekken.

The Crown S3

The Crown is zelfs geen stiekeme favorite meer. Het is gewoon een goede serie die ook mannen aanspreekt. Vooral de rol van de prins is hier verantwoordelijk voor geweest. Zoals vooraf al werd aangekondigd wordt de kast zo nu en dan opgefrist omdat er nu eenmaal met snelle stappen door de decennia gegaan wordt. Dat betekent dus dat voor seizoen 3 de hele kast is opgefrist. De geschiedenis van het Britse koningshuis in de jaren zeventig van de twintigste eeuw staat centraal in dit seizoen. De verwachting is dat deze ergens na de zomer klaar zal zijn. Het kan ook de winter van 2019 worden.

Nightflyers

Wat ook fijn is aan Netflix, is dat het rechten van series koopt die in eerste instantie van ander zenders zijn. Dat is bijvoorbeeld het geval voor Nightflyers. Die serie wordt eigenlijk uitgezonden door SyFy, een zender die in Nederland niet heel erg aansloeg. Dat was eigenlijk jammer omdat Nightflyers juist wel heel goed is. Gelukkig is daar Netflix om de rechten op te kopen en de serie beschikbaar te maken. De science fiction serie is gebaseerd op een klassiek boek uit de Amerikaanse bibliotheek. Wanneer de serie precies wordt vrijgegeven is nog niet bekend, maar in 2019 is dat zeker het geval.

Ozark s3

Nog een serie die het al enige jaren goed doet op de service. Ozark is ook alweer aan het derde seizoen toe. Waarbij het er allemaal nog net iets heftiger aan toe gaat dan het in de vorige twee jaargangen al deed. Alleen die belofte maakt het al de moeite waard om naar de serie uit te kijken. Ook hiervoor geldt dat het zeer waarschijnlijk wel nog even wachten tot na de zomer wordt. Vooralsnog staat deze met potlood voor de herfst van 2019 ingetekend in de planning van Netflix. Genoeg tijd om seizoen 1 en 2 nog eens te kijken.

Mindhunter S2

Een onverwacht succes, nou ja onverwacht, was Mindhunter. Een soort kruising tussen The Wire en Mad Men. Twee series die het zelf al heel goed deden. De serie deed het zelfs zo goed dat er een tweede jaargang op komst is. Deze wordt al wat vroeger in het jaar verwacht. Wat vooral ook aantrekkelijk is aan Mindhunter, is dat het televisie kijken in de eenentwintigste eeuw betreft. De afleveringen hebben geen vaste lengte, maar duren zo lang als nodig. Soms meer dan een uur, soms krap dertig minuten. Dat kan op een medium dat niet aan een horizontale programnering vast zit.

Our Planet

Iets heel anders dan alle series die in de categorie fictie vallen is Our Planet. Dit betreft namelijk een natuurserie. Gemaakt door de man die dat kan zoals niemand anders dat kan, Sit David Attenborough. In acht delen leer je alles over de stand van zaken van de natuur op de wereld op dit moment. Eerder zag je al Planet Earth van dezelfde makers. Alle reden om deze dus op je lijst te zetten voor een leerzame tijd. De serie is er al vroeg, in april kan je erop rekenen dat deze in de keuzemenu’s zal staan.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like