De Baard Van

Dit zijn de beroemdste baarden van Hollywood

Dit zijn de beroemdste baarden van Hollywood
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Acteurs zijn altijd al een belangrijke inspiratiebron geweest voor mannen als het gaat om stijl. Of het nu gaat om hoe ze een bepaald personage neerzetten of om hoe ze er zelf uitzien, een goed imago doet volgen. Dat geldt zeker ook voor de baarden die hierbij gedragen worden. Er zijn talloze baarden die je overal om je heen kunt zien die hun oorsprong hebben op de kinnen van de grote mannen van Hollywoord. Leuk is dan ook om eens te kijken welke baarden je met zekerheid kunt herleiden tot één van de grote namen van de filmwereld.

1 Chuck Norris

De meest beroemde baard van Hollywoord is zonder twijfel die van Chuck Norris. Het is onderdeel van de intimiderende persoonlijkheid die Norris door de jaren heen altijd heeft gecultiveerd. Norris heeft zijn baard door de jaren heen wel zo nu en dan wat langer en dan weer wat korter gehouden, maar hij was wel altijd aanwezig. Dat zijn gezichtsbeharing minstens zo legendarisch is als hij zelf is zegt misschien al wel genoeg over de baard. Het is ook een goed voorbeeld van wat het voor je gezicht kan betekenen om en goede baard te laten groeien. Hij kent veel navolging

2 Hugh Jackman

Tot op bepaalde hoogte is Hugh Jackman voor de nieuwe generatie wat Chuck Norris was voor de oudere generaties. Een man van mythische proporties waar je tegenop kunt kijken. Zijn baard is vooral een belangrijk onderdeel van het Wolverine-karakter dat hij heeft neergezet in de huidige golf aan superhero-films. Het is ook een baard die een grote schare fans heeft. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de mate waarin de baard in deze vorm overal in het straatbeeld is terug te vinden. Alleen al om die reden zou je er zelf ook wel één willen overwegen. Het is dan ook echt een baard van deze tijd.

3 Tom Hanks

Tom Hanks is geen vaste baardrager. Hij is bereid om de baard af te scheren wanneer de rol hierom vraagt. Toch heeft hij één van de meest beroemde baarden in de filmgeschiedenis neergezet. Het gaat dan natuurlijk om de baard die hij meer en meer liet groeien gedurende de film Cast Away. Het was dan ook een echte filmbaard die een ontwikkeling doormaakte als een boog. Zoals dat natuurlijk ook hoort in Hollywoord. Het is ook wel de meest wilde baardvorm die er bestaat, eentje waarbij geen enkele vorm van styling wordt toegepast. Dat maakt het wel gemakkelijker.

4 Laurence Tureaud

De naam Laurence Tureaud zegt je misschien niet veel. Toch is het de drager van één van de best verzorgde baarden in Hollywoord. Achter Thureaud gaat namelijk Mr T schuil. Voor sommige mensen ook wel bekend als BA Barracus en voor anderen als Clubber Lang. De baard, vol scherpe lijnen, is één van de meest iconische plaatjes van de jaren tachtig van de twintigste eeuw geworden. Vooral ook in combinatie met het gehele voorkomen van Tureaud. Het opvallende aan de baard van Mr T is dat deze in de meeste gevallen zal bijdragen aan een positieve uitstraling als man.

5 Zach Galifianakis

Eén van de meer recente Hollywood-baarden die veel aandacht trekt is die van Zack Galifianakis. Alleen al omdat de baard een zeer belangrijk onderdeel vormde van zijn karakter in de Hangover-trilogie. Ook dit is weer een typische baard die heeft bijgedragen aan het meer geaccepteerd raken van baarden in de maatschappij. De aantrekkingskracht van deze baard zit in de dikte. Dat betekent dus helaas ook dat hij niet voor elke man op aarde is weggelegd. Je moet wel een bepaalde mate van haargroei hebben om hier succes mee te kunnen hebben als man. Dit is een essentiële voorwaarde.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like