Geen categorie

Een ode aan de tinder baard

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Woensdag 25 december 2013, ik lig op de bank met mijn mobiel in mijn hand, swipend naar voornamelijk links en af en toe eens rechts. Ik ben vrijgezel op dat moment, en Tinder is helemaal hot en on topic. Links en rechts zijn de “don’t likes and the likes”, een mobiele vleeskeuring.  Mijn oog valt op een kleine baard, eentje nog in de groei, de 1e babystapjes zijn zo te zien gezet, en mijn vinger hangt boven het scherm. What to do? Het is een goede vraag waar ik over na moet denken. Ik heb deze man vaker gezien, maar toen had hij nog geen “in de groei”  baard.

Ik besluit naar rechts te swipen en wacht geduldig op het schermpje “You’ve got a match”.

Die blijft uit, dus zo ook mijn kans op een  mobiele ontmoeting met de baard.

Teleurgesteld leg ik mijn telefoon weg en probeer het uit mijn hoofd te zetten.

24 uur later zie ik een melding “You’ve got a new match”, mijn hart gaat tekeer, zou het? Ja misschien, jemig, hoe snel kan ik die telefoon unlocken?  Vol verwachting open ik de app, en tot mijn verbazing heb ik een match met de baard. Mijn geluk kan niet op, maar ja wat ga je nou typen? Een openingszin moet scherp zijn, en ik ben alles behalve scherp op 2e kerstdag.

Hij neemt het iniatief en stuurt “Goede match vrouw” . Het ijs is gebroken, en de berichtjes gaan over en weer. Er wordt afgesproken om op zaterdag elkaar te meeten in de kroeg waar ik werkzaam ben.

Die bewuste zaterdagavond sta ik achter de bar als mijn oog op een binnenkomende baard valt, een volle, goede bebaarde baard.  Hij loopt in 1 rechte lijn op de bar af, en ik kan het niet laten om mijn gedachte inmiddels al met baard ergens anders te hebben. Ik moet die baard kussen, en wel nu.

Er wordt over en weer gelachen en er worden gevatte opmerkingen naar elkaar geslingerd. Hij verlaat de kroeg met wederom een kus, een kus die ik kan geven op het bebaarde gezicht van deze sexy man, en ik heb tot sluitingstijd mijn gedachte nergens anders meer dan bij de baard. De gehele avond is aan mij voorbij gegaan en als ik de volgende ochtend (lees middag) op mijn telefoon kijk vanuit mijn bed, zie ik een berichtje van “Baardmans”.

“testosteron meets oestrogeen, en alles wat daarna komt” Een gevat berichtje van de bebaarde man welke mij in vuur en vlam zet. Ik wil hem zien, ik wil zijn baard voelen, ik wil mijn gezicht in zijn baard begraven, en besluit hem uit te nodigen voor koffie in dezelfde kroeg. Hij hapt toe, en zo zitten we een paar uurtjes later samen in jogging in de kroeg, de bebaarde baard en ik. De baard haalt mij continu uit mijn concentratie, ik blijf kijken, ik moet hem voelen, ik wil mijn vingers er door heen laten kroelen, en mijn gezicht er tegen aan leggen.  Wauw, ik ben echt onder de indruk van deze bebaarde man met fantastische baard.

Inmiddels bijna 2 maanden verder kijk ik vaak naar deze baard, ik kus hem wellicht nog vaker, ik kriebel en kroel, en begraaf mijn gezicht menigmaal in zijn zachte bebaarde baard. Inmiddels mijn baardmans, mijn grote liefde. De liefde die me gisteravond weer een hartverzakking gaf door zijn baard te hebben getrimd, waardoor deze ietsjes minder vol is geworden, maar gelukkig alsnog mijn baard is. En sexy!

Een ode aan een volle,sexy,mooie,goedverzorgde baard. En alle mannen die de tijd ervoor nemen om de baard te eren en te dragen. Het geeft ons vrouwen een meer dan warm gevoel, en voel je goed als wij je nakijken op straat, of eventjes onze vingers door jouw baardje willen laten gaan in de kroeg, wij zijn gek op jullie baarden.

En een ode aan mijn eigen baardmans!

Ingezonden door de blonde Barvrouw

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like