Geen categorie

Heeft u een baard? Lijkt u op Hemingway?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Het onlangs herbouwde Papa’s Beach House aan het meer in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp organiseert een Ernest Hemingway look-alike wedstrijd. Mannen met een baard die op de bekende schrijver lijken, kunnen zich inschrijven en maken kans op een mooie prijs. Ook krijgt de winnaar een prominente rol bij de officiële opening van het paviljoen op 3 december aanstaande. Het paviljoen is overigens al open sinds april, maar het was te druk voor een opening.

“Papa” was de bijnaam van de schrijver Ernest Hemingway, op wiens levensstijl het paviljoen is geïnspireerd. Het is een plek voor mensen die genieten van het mooie leven, van enerverende avonturen, stoere verhalen, vissen, jagen, lekker eten en mooie wijn. Bij de bouw van het gebouw en inrichting is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke en hergebruikte materialen. Geheel onverwachts, midden in de Randstad, ligt Papa’s op een idyllische plek midden in de natuur.

270427_407976852651663_1543706523_n

De winnaar wint twee overnachtingen in een luxe Marriott hotel in Parijs, waar Hemingway in het begin van de vorige eeuw woonde. Daarnaast krijgt hij ook een cheque ter waarde van € 200,- om te besteden in een van de favoriete Parijse restaurants of bars waar Hemingway vroeger kwam. En de tien beste inzenders winnen een dinervoucher in Papa’s Beach House, ter waarde van € 75,-.

In Key West, Florida, ook een voormalige woonplaats van Hemingway, is de Hemingway look-alike wedstrijd jaarlijks een groot festijn. Na een voorselectie komen in juli ruim 100 mannen bij elkaar om te bepalen wie het meest op Ernest Hemingway lijkt. Dit festijn is uitgegroeid tot een drukbezocht toeristisch evenement.

Om mee te doen kunt u een e-mail sturen met naam, adres en telefoonnummer naar papas@claus.nl. Stuur daarbij minimaal één foto mee (bij voorkeur 3 foto’s nl. van voor, zij en van geheel) en geef uw lengte en gewicht aan. Stuur uw inzending voor 15 november 2013. De winnaar van de Hemingway look-alike wedstrijd wordt voor 22 november 2013 bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Bij het insturen van alle gegevens gaat u als deelnemer akkoord om als Hemingway look-alike (ook in Hemingway kleding) aanwezig te zijn tijdens de opening van Papa’s Beach House te Hoofddorp op 3 december 2013 en geeft u Claus Company toestemming voor alle publicaties, waaronder o.a. het gebruik van de foto’s, video en uw naam.

Bericht door DEBAARD.NL.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like