Geen categorie

Hoe bereid je je goed voor op het gebruik van snorrenwax

Snorrenwax
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Snorrenwax is een uitstekend hulpmiddel om je snor vorm te geven. Het kan zelfs als conditioner werken, als je de juiste wax hebt. Net als een echt stuur begint het bij een snor ook in het midden, de snorrenwax doeltreffend gebruiken begint al bij de voorbereiding van de door jouw gekozen wax. We gaan je nu vertellen hoe je je snorrenwax het beste kunt gebruik.

Verwarm de snorrenwax

Zoals je zult merken bij het openen van je potje wax, zie je dat de wax hard en stevig in het blikje/potje zit. Je kunt het nu met je vingernagel eruit schrapen of maak gebruik van een wax lifter, die maakt het geheel wat minder rommelig. Echter, er zijn een aantal overwegingen waar je rekening mee moet houden voordat je aan deze stap begint. Je wilt de wax warm aanbrengen, dit zal ervoor zorgen dat het makkelijker uit het potje komt en makkelijker in gebruik is.

Wees niet bang om te experimenteren met meer methodes, zoek de gene die bij je past.

Methoden

Er zijn meerdere manieren om de wax warm en zachter te maken om het te gebruiken.

  1. Doe het blikje voor een tijd in je broekzak en ga gewoon je normale dingen doen. Je lichaamswarmte zorgt ervoor dat de wax zachter wordt.
  2. Geef je wax een bad. Zet het hele potje/blikje (met deksel erop) een tijd in de gootsteen of een mok gevuld met warm water voor een paar minuten.
  3. Richt een haardroger op de wax (kan met en zonder deksel) voor een paar minuten.
  4. Schraap een beetje wax uit het potje en doe dit tussen je duim en wijsvinger en begin er een balletje van te rollen. Nu plaats je je duim en wijsvinger in je mond alsof je ze gaat gebruiken om te fluiten. Door uit te ademen maak je de wax warm. Gewoon voorzichtig ademen door je neus maar NIET door je mond, dit kan er toe leiden dat je de bal inslikt.

Blijf verwarmen voor gebruik voor een goed resultaat

Er zijn zeker een aantal andere methoden die werken, maar dit zijn degene die we hebben gevonden die het meest efficiënt en gemakkelijkst te gebruiken zijn. Vergeet niet dat de wax zal blijven koelen zolang het niet blootgesteld wordt aan een warmtebron. Een goede voorbereiding van uw wax bespaart u tijd en geeft de mooiste resultaten.

Op zoek naar een goede snorrenwax? Bekijk hier een aantal populaire snorrenwaxen.

Dit artikel verscheen eerder op Canyouhandlebar

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like