Movies

Lang leve de bro code

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De vakantie staat voor de deur en dat betekent lange, warme zomeravonden vol met feesten, bier en goede muziek. Lekker chillen met je maten en leuke dingen doen! Heb je veel vrije tijd, maar nog geen plannen gemaakt met je vrienden? Daarvoor hebben wij op Videoland gezocht naar vijf speciale films gekozen om wat inspiratie op te doen voor deze zomer. Dat betekent dus veel goeds!

1. That Awkward Moment
Drie beste vrienden maken samen de afspraak om single te blijven, maar deze belofte blijkt lastiger vol te houden dan gedacht. Ze vinden namelijk allemaal een leuke chick en hierdoor blijkt die afspraak toch wel lastig te zijn. De drie vrienden worden gespeeld door Zac Efron, Miles Teller en Michael B. Jordan.

2. Bro’s Before Ho’s
Een film van Nederlandse bodem! Het gaat over twee broers die een afspraak hebben gemaakt toen ze kinderen waren. Ze beloofden elkaar om nooit een vriendin te krijgen, dus de ene one night stand volgde na de andere. Totdat ze een beeldschone dame tegenkomen… De hoofdrollen worden vertaald door Tim Haars (bekend van New Kids) en Daniel Arends met nog vele andere bekende gastrollen.

3. Homies
Nóg een Nederlandse titel. Deze vriendengroep komt dik in de problemen. Ze hebben namelijk een koffer vol met 22 kilogram cocaïne waar ze vanaf moeten. Dat zorgt dus voor wat spannende en ongelooflijk grappige momenten! De rollen van de vier vrienden worden gespeeld door Manuel Broekman, Gijs Naber, Tibor, Lukács en Robert de Hoog.

4. Adios Amigos
Het verhaal gaat over drie gehandicapte vrienden. Ze besluiten om stiekem naar Salou te gaan om lekker te gaan feesten en te zuipen en om voor de eerste keer seks te hebben. Door deze bijzondere omstandigheden zorgt de film voor hilarische momenten, maar ook voor ontroerende momenten. Het is een perfecte film om te kijken met je amigos. De drie vrienden worden gespeeld door Martijn Lakemeier, Bas Hoeflaak en Yannick van de Velde.

5. Stag
Een stag is een vrijgezellenfeestje. En binnen deze vriendengroep zijn deze feesten legendarisch, omdat Ken altijd de meest geniale pranks bedenkt. Maar dit keer is hij de dupe, omdat hij ook gaat trouwen. Hij is nogal bang voor wat er met hem gaat gebeuren. Zijn vrienden zijn druk bezig met het plannen van dit feest wat voor hilarische momenten zorgt. Het is dus een perfecte film om samen met je vrienden een avondje te lachen.

Plan dus maar alvast een leuke avond met je vrienden om deze films te gaan kijken. Deze zijn allemaal te zien op Videoland!Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like