product

Maar wat gebruiken jullie eigenlijk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Vaak als mensen ons nog niet kennen en ons mailen of bellen stellen ze bijna altijd dezelfde vraag: Hebben jullie zelf ook een baard? Als beheerders van een blog over baarden kan je natuurlijk niet voor de dag komen zonder baard. Wij zijn van mening dat je iets niet kan doen/uitvoeren als je niet achter je product staat. Hoe serieus kan je iemand nemen zonder baard als die dan jou gaat vertellen hoe geweldig zijn product is. De andere vraag die wij vaak krijgen is: Maar welke producten gebruiken jullie dan? Dat gaan wij jullie vandaag vertellen.

Toen we begonnen met de blog waren er nog bijna geen producten beschikbaar. De eerste echte die in Nederland te koop was was van onze vrienden van Damn Good Soap. Deze hebben wij ook een hele lange tijd gebruikt, vooral de olie.

Our classic beard oil: Rated ‘The Best Beard Gear Ever’

A photo posted by Jasper van Impelen (@damngoodsoap) on

Op den duur kwamen er steeds meer merken en soorten op de markt, tot het punt waar we nu zijn dat er misschien wel teveel merken zijn. Maar hierbij onze favorieten producten die we nu gebruiken.

Haar

Reuzel Water Soluble High Sheen / Red

De Pomade ontwikkeld door de barbiers van “Schorem Haarsnijder en Barbier!” Een mooie Medium hold met een maximum shine. Deze Pomade is op waterbasis, dus wast makkelijk uit!

Baard

Om onze baard in top vorm te houden gebruiken we een 4-tal producten, de baardolie van Apothecary, de baardzeep van OnsMannen, de baardborstel van Oak Beard Care en een hele simpele houten kam.

Baardolie

Apothecary87 Baardolie Vanille & Mango (voorheen Milly’s). De eerste keer dat we deze olie kregen dachten we gelijk, dat is toch geen geuren combinatie. Maar hoe vaker we de olie gingen gebruiken hoe lekkerder we de olie vonden ruiken. Dit is onze favoriet die we zo vaak mogelijk gebruiken.

Baardzeep

OnsMannen Baardzeep. Van gewone shampoo kan je baard droger worden. Dat wil je natuurlijk niet. Wij zelf gebruiken daarom de baardzeep van OnsMannen. Veel inhoud voor een mooie prijs en de geur is ook gewoon goed. Niet te slap maar ook niet te sterk.

A new batch of our beard soap is ready for shipping! #onsmannen #beardsoap #dutch #handmade

A photo posted by OnsMannen (@onsmannen) on

Baardborstel

Oak Beard Care baardborstel. Een goede baardborstel is best prijzig, maar je hebt er zeker profijt van. Het maakt de baard gelijk wat zachter en haalt de losse en dode haren eruit. Perfect dus.

It’s Friday. Time to add some whiskey. #weekend #cheers #oakbeardcare #barber #beardoil #beardwash #beardbrush #bearded #barberlife

A photo posted by OAK NATURAL BEARD CARE (@oakbeardcare) on

Baardkam

Voor de baardkam gebruiken wij niets speciaals. Een simpel houten kammetje en niks anders. Gebruik sowieso geen plastic kammen voor je baard. De reden dat kammen van hout en soms ivoor zijn is omdat een plastic kam sneller je haren breekt en het maakt je haar statisch en dat wil je niet.

Jullie zullen misschien denken, huh en de snor dan? Wij gebruiken geen snor producten, we kammen hem even in model/netjes en that’s it.

We zijn benieuwd welke producten jullie allemaal gebruiken? Laat het ons weten in de reacties!

Maar wat gebruiken jullie eigenlijk?https://www.debaard.nl/maar-wat-gebruiken-jullie-eigenlijk/Maar welke producten…

Geplaatst door DEBAARD.NL op maandag 8 februari 2016

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like