Lifestyle

Mannenavond in Eindhoven

mannenavond eindhoven
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Tijdens een mannenavond in Eindhoven is er van alles te beleven. Niet alleen heeft de stad een rijke cultuur en heeft het een populair en groots uitgaansleven, ook is er van alles te doen aan bijzondere activiteiten voor jou en je vriendengroep. In Eindhoven is alles mogelijk!

Wil je tot diep in de nacht op stap of wil je juist een groepsactiviteit doen waarbij je druk in de weer bent met allerlei puzzels en games? Geen probleem, in Eindhoven is het er allemaal. Om je een eindje op weg te helpen hebben we een aantal leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Escape Diner

Het Escape Diner is een uitdagend en spannend spel tussen de gangen van het diner door. Tijdens het Escape Diner worden uitdagende puzzels en aanwijzingen gegeven die je nodig hebt om te kunnen ontsnappen. In de 1e ronde worden enkele teamgenoten met handboeien aan elkaar vastgeketend. Welk team kraakt als eerste de codes en cijfersloten en ontsnapt uit de handboeien? Tijdens het Escape Diner draait het allemaal om samenwerken, slim zijn en inventiviteit. Het uiteindelijke winnende team opent als eerste de kluis met daarin de Escape Diner trofee. Het Escape Diner is een onvergetelijk en zeer uniek dinerspel maar daarbij ook nog eens heerlijk eten en drinken.

Sushi maken of het laten bezorgen

Sushi ziet er altijd erg mooi uit en is ook nog eens lekker. Je kunt in Eindhoven een sushi workshop volgen met je hele vriendengroep. Tijdens deze workshop geniet je van je zelfgemaakte sushi. Naast heel veel plezier kun je ook nog lekker sushi eten. Tijdens de workshop wordt je begeleid door een professionele sushi chef.

Na afloop krijg je allemaal de recepten, een bamboo matje en eetstokjes mee naar huis.

Heb je nou geen zin om zelf sushi te maken? Geen probleem, je kunt namelijk de sushi laten bezorgen in Eindhoven, zo hoef je geen moeite te doen voor je eten en kun je meteen beginnen met genieten.

Cold Case City Game

Tijdens het Cold Case City spel kun je een oude moordzaak oplossen. Je ontvangt een anonieme brief met nieuw bewijsmateriaal. Tijdens de game kun je verschillende aanwijzingen vinden die je kunnen helpen. Elke aanwijzing kan leiden tot nieuwe inzichten. Je vriendengroep kan de moordzaak oplossen.

Tijdens het spel wordt je begeleid door een aantal spelbegeleiders die jullie opwacht op de afgesproken plek, de plaats delict in de binnenstad. De detective teams worden samengesteld. Na het samenstellen van de teams krijgt elk team een doos met de onopgeloste moord. Vervolgens gaan de teams de stad in om op zoek naar aanwijzingen en oplossingen te gaan.

Aan het einde van deze spannende game ontmoeten de teams elkaar op de eindlocatie. Hier strijden de teams weer tegen elkaar om de antwoorden en bevindingen te overhandigen aan de commissaris. Het team met de juiste antwoorden wint.

The Target

Tijdens dit spel is er een gevaarlijke gangster ontsnapt uit de gevangenis. De gangster heeft de opdracht om zo snel mogelijk 1 miljoen euro te verzamelen zodat hij de stad kan verlaten. De gangster moet zo veel mogelijk voorwerpen zien te verzamelen die in de stad verspreid liggen. Denk hierbij aan explosieven, chloroform of een mes. Met deze voorwerpen kan de gangster later missies plegen. Iedere missie brengt weer een bepaald geldbedrag op.

De gangster krijgt verder nog extra verdedigingsmiddelen mee om uit handen van de politie te blijven. Deze verdedigingsmiddelen zijn bijvoorbeeld stoorzenders, mijnen of een kogelvrij vest.

De vriendengroep wordt verdeelt over 2 groepen, de ene groep is de gangstergroep, de andere groep zijn politie agenten. Om de 6 minuten krijgt het politieteam te zien waar de gangsters zich bevinden. Bepaal samen een tactiek om de gangsters in te sluiten.

Via tablets houden de teams elkaar in de gaten en kunnen ze zien waar ze zich bevinden. Lukt het de politie om de gangsters tegen te houden voor ze 1 miljoen euro hebben verzameld?

Dit spel is de ultieme groepsactiviteit, je bent sportief bezig en kunt met z’n alle plezier maken.

Welke activiteit vinden jullie het leukst? En welke activiteit hebben jullie gedaan? Laat even weten in de reacties hieronder wat jullie er van vonden!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like