Geen categorie

Op bezoek bij de mannen van Haarbarbaar

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Afgelopen zaterdag was het zover. Wij van debaard.nl gingen op bezoek bij de mannen van Haarbarbaar. We waren benieuwd hoe dat nu allemaal in z’n werk ging en of het echt een barbershop is of niet. Nou we kunnen het alvast verklappen, Dat is het! Vanaf het moment dat je bij ze binnenstapt stap je even uit de werkelijkheid. Goede sfeer, gezellige mensen en uiteraard goede kappers. Je kan hier weer even bijkomen van alle drukte in het dagelijks leven. Je gaat zitten en het eerste wat ze je aanbieden is; Whisky, een biertje of een goede bak koffie. Wij zijn maar voor de koffie gegaan, het was iets te vroeg voor een whisky…

Haarbarbaar - de baard

De barbershop heeft drie stoelen en drie kappers. De broertjes Eimers zorgen voor een goede knip beurt en Joey zorgt ervoor dat je een top baard krijgt. Als je in de stoel zit voelt het alsof je als een koning wordt behandeld. Alles gaat heel precies en heel relaxt, af en toe een slokje van je koffie nemen is dan ook geen probleem.

Wij hebben ons eerst laten scheren, voor knippen was even geen tijd. Na het scheren konden we even rustig wachten in een heerlijke lounge bank met uitzicht op straat. Tijdens het wachten lazen we een mooi artikel van ze in de Playboy. Goed artikel waarin ze zelf ook zeggen dat je hier even kan relaxen. Gewoon even bijkomen van alle drukte om je heen.

Haarbarbaar - de baard

We waren aan de beurt voor het knippen. Het mooie is dat ze ook echt de tijd voor je nemen, je wordt niet even binnen 15 minuten geknipt en daarna de zaak uit gegooid. Elk haartje pakken ze aan waardoor je ook het gevoel krijgt dat ze echt weten waar ze mee bezig zijn. Tijdens het knippen zaten we lekker van een biertje te genieten, zeg nou zelf in hoeveel kapperszaken heb je dat nou. Je merkt ook dat ze er echt van genieten, ze knippen omdat ze het leuk vinden en niet omdat het moet.

Daarnaast merk je ook dat klanten graag bij ze terugkomen. De halve dag dat wij er geweest zijn waren er altijd klanten in de zaak, nieuwe en vaste klanten en moet je een uur wachten? Dat maakt niets uit, door de beleving en de sfeer blijf je gewoon lekker wachten met een kopje koffie en een boekje erbij.

Wij hebben een top dag gehad bij de mannen van haarbarbaar en wat natuurlijk ook bij een barbershop hoort; Vrouwen zijn niet welkom…

haarbarbaar - de baard

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like