Geen categorie

The beard is on fire!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Of je het nou wilt of niet, of je van voetbal houdt of niet, of je het EK voetbal volgt of niet, iedereen kent inmiddels het fenomeen Will Grigg. Will Grigg is speler van Noord-Ierland. Niet zomaar een speler. Het is een speler die zelfs bij de tegenpartij publiekslieveling is en dit hele toernooi boven zichzelf uitstijgt. Will Grigg stevent af op de titel speler van het toernooi. Na de eerste speelronde kan je stellen dat deze, inmiddels leven legende, nog geen fout gemaakt heeft.

Wie kan dat zeggen dit toernooi? Alleen Will Grigg! Ik ben op onderzoek uitgegaan om te kijken en te ervaren waarom Will Grigg ineens zo populair is geworden. Heeft dat alleen met zijn voetbalskills te maken of zijn er andere zaken die met zijn populariteit te maken hebben? Voor de niet-voetballiefhebbers heb ik goed nieuws! Het heeft niets maar dan ook echt niets met zijn voetbalkwaliteiten te maken. Natuurlijk, je moet goed kunnen voetballen om in aanmerking te komen voor de titel speler van het toernooi maar dat staat in feite los van zijn populariteit. Ene Sean Kennedy, groot van van Wigan Athletic, wilde zijn zangkunsten en zijn liefde voor de topscoorder van zijn team aan de wereld tonen. Hij zong Will Grigg’s on fire in via de webcam en ging binnen no-time viral.

Klinkt als een leuk verhaal maar waarom Will Grigg? Daar is een simpele reden voor, beste lezer. De echte reden is dat Will Grigg een baard heeft! Een baard? Nou ja, een klein baardje. De reden van de gehele extase rondim Will Grigg is zijn baard. Dat verklaart alles. Elke defensie is bang voor iemand met een baard. Elke defensie is bang voor Will Grigg met een baard die in vuur en vlam staat. De Ieren maken er een groot volksfeest van. Een feest waar menig anti-voetbalfan graag aan mee zou doen. Een verlaat St.Patrick’s day maar dan met heel Europa en niet in Ierland. Mocht je de afgelopen weken onder een steen hebben gelegen en geen flauw idee waar dit over gaat? Bekijk dan de volgende filmpjes. Kan jij dit bekijken zonder kippenvel? Laat het dan weten, dat bestaat niet!

https://youtu.be/dgbomKmBCQE

https://youtu.be/3YUODZEQmA4

https://youtu.be/dBNk0zKWs70

https://youtu.be/5_Bp7vWvN1c

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like