Geen categorie

World Beard Day

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

World Beard Day wordt jaarlijks gevierd op internationaal niveau. Mensen uit elke natie en continent verzamelen samen met hun baarden. Het wordt gehouden op de eerste zaterdag van september en wordt gekenmerkt door het geluk van alle mensen met hun baarden en met elkaar.

Op World Beard Day, is het gebruikelijk dat de bebaarde leden om te ontspannen geen deel nemen in banen of klusjes. World Beard Day gaat over  het bevorderen en verheffen van de wereldwijde status van de baard. Hoewel tal van landen en steden meedoen aan World Beard Day en iedere regio specifieke tradities heeft, wordt scheren op World Beard Day  algemeen beschouwd als zeer respectloos.

Sydney to Host 2013 World Beard Day Event

De Annandale Hotel, zaterdag 7 september (World Beard Day)

Voor het eerst in de geschiedenis, zal Sydney zijn eigen World Beard Day hosten door het organiseren van een concert in het iconische Annandale Hotel. Het evenement, dat wordt georganiseerd door de Australische favoriete bebaarde komiek Dave Callan, wordt live over de hele wereld uitgezonden en zal beschikken over verschillende bebaarde bands uit heel Australië. The Beards – Hoofdact van de avond zal baard.

Naast de indrukwekkende beardy muzikale line-up, kunnen gokkers en kijkers getuige zijn van een reeks beard-based activiteiten in de baard tuin, met inbegrip van een bebaarde man zoenen en gratis bebaarde piggy-back ritten. Ben je dus in Sydney en heb je een baard? Dan moet je hier toch bij zijn. Mocht dat niet lukken kan je mee kijken via de website.

world-beard-day-2013_poster_web

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like